Kamila.ka1991
Początkująca w BB
Ogólnie 8 ... miesiączkę powinnam dostać w tamta środę . Równo 15 dni po stosunku jestem ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogólnie 8 ... miesiączkę powinnam dostać w tamta środę . Równo 15 dni po stosunku jestem ....
Miesiączkę powinnam dostać 3 marca ...
Nie wiem kiedy miałam owulacje bo tego nie śledzę. Czuje się bardzo przedmiesiączkowo od paru dni ... jakby za chwile miała przyjśćCzy wieś kiedy miałaś owulacje? Jeśli jesteś po
Stosunku 15 dni a okres miał być 3 marca to raczej w dni płodne nie trafiłaś. Chyba, ze wiesz ze owu się przesunęła, ale wówczas i termin @ się przesunął.
Nie wiem kiedy miałam owulacje bo tego nie śledzę. Czuje się bardzo przedmiesiączkowo od paru dni ... jakby za chwile miała przyjść
Nie widzisz na tym teście żadnego cienia , prawda ? Bo już mam zwidyNo to ciężko tu cokolwiek powiedzieć [emoji2368] pewnie owu była później, nie zostaje Ci nic innego jak poczekać.
Jak dostanę wolne na jutro to chyba na betę się przejadę