reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opóźniająca się miesiączka

Ale owulacja może się przesunąć z różnych przyczyn, ot tak. Mi kiedyś się przesunęła o tydzień bez wyraźnej przyczyny [emoji2368]
Doczytałam ze nie robiłaś jeszcze testu (pisałaś ze ciąże raczej wykluczasz, założyłam ze zrobiłaś [emoji85]). Tak jak dziewczyny piszą - zrób test, bo może @ Ci się będzie spóźniać dłużej niż myślisz.
O kurczę ! Ogólnie bym była w 7 niebie ale pracuje na zlecenie i to mnie trochę blokuje przed radością z ewentualnej ciąży :) ale dziękuje za radę . Fajnie ze są takie portale jak ten i można się poradzić :)

reklama
Jutro dziewczyny muszę wykonać test ciążowy bo nadal nie dostałam miesiączki . Ciagle mam wrażenie ze tuż tuż ale nadal nic

Jutro dziewczyny muszę wykonać test ciążowy bo nadal nie dostałam miesiączki . Ciagle mam wrażenie ze tuż tuż ale nadal nic
Jezeli jesteś tyle po terminie @, to test możesz wykonać o kazdej porze dnia. Ja bym ciąży wcale nie wykluczała. A jeżeli wcześniej takie sytuacje się nie przydarzały to myślę, że warto zasięgnąć rady lekarza. Bez tego to tylko domysły 😊
Biegnij po test! Trzymam za Ciebie kciuki 😊

Chyba negatyw ?

Załączniki

• 0076BAA8-F6F5-49FE-B30F-DEFB76FEE3B3.jpeg
    0076BAA8-F6F5-49FE-B30F-DEFB76FEE3B3.jpeg
    733,8 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Do góry