reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opinia o nosidełkach dla dzieci

Ja używam Little home baby. Bardzo fajne, funkcjonalne wygodne nosidełko. 5 opcji noszenia bobaska :)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
ja np. do chusty nie moglam sie przekonac i tez wzielam nosidelko (easia maxi cosi) i u nas sie sprawdza, Mały jest do niego przyzwyczajony od pierwszych dni, a mnie jest duuuuużo wygodniej

Easia nie polecam, bo to wisiadło. Tula super, trochę trzeba zainwestować, ale warto. Ja nosiłam już siedzące w mei tai i też mogę polecić :-)

Witam serdecznie. Jestem tu nowa. Proszę o radę, poszukuję na cito nosidła dla mojej 3,5 mies córeczki, wyjeżdżamy nad morze i nie za bardzo pospacerujemy brzegiem morza z wózkiem. Poszukuję taniego nosidła praktycznie tylko na wyjazd ewentualnie potem z psem na spacer. Generalnie nie jestem do tego przekonana i swojej pierwszej córci ani razu w tym nie nosiłam. Jak byście mogły zerknąć na linka i ocenić czy warto to kupić i czy nie narobię tym krzywdy.
Z góry dziękuję za szczere odpowiedzi.
Pozdrawiam Marietta

Ergonomiczne nosidło dla niemowląt 3-30 m.do 20kg (5195803957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Marietta moze zapytaj na facebooku na grupie chusty Polska tam dziewczyny doradza najlepiej :-) Pozdrowionka

Do góry