reklama
asioczek
Fan(ka)
Cena opiekunki mocno zalezy od miejsca zamieszkania - stolica i okolice sa strasznie drogie.
U nas za 8h pracy opiekunki przewaznie dostaja 600 - 800zl jezeli jest to praca tylko dorywcza na godziny to 5zl za godzine.
Kumpeli ktora jest wlasnie na etapie poszukiwania niani w Warszawie, pani (emerytka) zaspiewala 2000zl oraz 26dni platnego urlopu.
U nas za 8h pracy opiekunki przewaznie dostaja 600 - 800zl jezeli jest to praca tylko dorywcza na godziny to 5zl za godzine.
Kumpeli ktora jest wlasnie na etapie poszukiwania niani w Warszawie, pani (emerytka) zaspiewala 2000zl oraz 26dni platnego urlopu.
K
KingaP
Gość
może się przekwalifikuję ???
sylwia532
Fanka BB :)
;D ;D ;DKingaP pisze:może się przekwalifikuję ???
Asioczek: szalona. no patrz - to moja kuzynka ma cud nianię, wspaniałą kobieta i niedroga, urlopu nie chce. w tym roku nie przyjęła też podzięowania w postaci wałczera (nie wiem jak się to pisze) na wczasy. a przecież też stolica.
Kinga: łącznie z przeprowadzką czy bez?????????? ;D
Kinga: łącznie z przeprowadzką czy bez?????????? ;D
K
KingaP
Gość
beeeez, bede dojeżdżać do stolycy 8) 8) 8)
5 godzin Inter City :0 zapakuję Kozę i wyruszamy
5 godzin Inter City :0 zapakuję Kozę i wyruszamy
K
KingaP
Gość
;D ;D ;D
reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Czytam i oczom nie wierze!! 2000 zł za opiekę.
Ja mam koleżankę , która płaci 500 zł nani (starsza pani), która to anioł nie kobieta. Ja trzeba to i posprzata i łóżko pościeli. Mały tak ją uwielbia . A owa pani zajmuje się nim już od 6 miesiąca życia. Dodam dziecko jest alergiczne Dodam że jest to w Łodzi
Ja mam koleżankę , która płaci 500 zł nani (starsza pani), która to anioł nie kobieta. Ja trzeba to i posprzata i łóżko pościeli. Mały tak ją uwielbia . A owa pani zajmuje się nim już od 6 miesiąca życia. Dodam dziecko jest alergiczne Dodam że jest to w Łodzi
Podziel się: