reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Sylwia, nawet nie wiem:zawstydzona/y:Zmienili salę i nie przyglądąłam się - rano szybko się ulatniam. Pewnie za niedługo będzie zebranie to się zorientuję

reklama
Dorcia aczy dla Ciebie nie byloby dobrym rozwiazaniem rowerem smigac z ta taka przyczepka? mlody w fotelik Duska obok i smigacie :-) w razie deszczu tez nie zmokna...i spacer zawsze masz na swiezym z mlody w taka trase zaliczone :-)

a te przyczepki są fajne. Bardzo nam się podobają i mamy zamiar taką kupić jak tylko Ala będzie większa. Pati mi się pomysł bardzo podoba. Ciekawe co na to Rusia......

U nas kiedyś był taki plac zabaw, ale akurat jak Miki poszedł do przedszkola, to wszystko wymienili na drewniane.
A propos jeszcze "obowiązku szkolnego" to wyczytałam na stronie MEN-u, że faktycznie rocznik 2006 idzie do szkoły - bez możliwości wyboru.

u nas przy szkole dla pierwszaków i zerówkowiczów wybudowali nowy plac zabaw a przedszkole w rozbudowie, więc też pewnie będzie miało coś nowego. A okoliczne place zabaw wszystkie większe - zostały wyremontowane i mamy dużo fajnych i nowowczesnych miejsc do zabawy.

tu plac zabaw mamy drewniany...

co do pomyslu Pati - to jako jeden z pierwszych padal..tylko nie mam gdzie tego wszystkiego trzymac...niby jest garaz podziemny...ale to tez musialabym targac po schodach...ech..., ale zastanawiamy sie nad tym...
ale i padla propozycja zmiany przedszkola..po drugiej str ulicy..kumpeli znajomi tam prowadza 3 dzieci i baardzo chwala...a w rankingach w necie o dziwo lepiej stoi niz to co teraz chodzi Klaudia....tylko no wlasnie teraz zmienie..wezmiemy dom..i co znowu?...poczekamy, zobaczymy- moze syt. sama sie wyklaruje...poki co moge juz stawac z KOrzeniowskim;)...na koniec dnia lekko 6,5 km na liczniku:p

ja dziś byłam na zebraniu w przedszkolu, więc przedszkole nie ma na nic kasy, Pani prosiła by przynieść jakieś zabawki, bo dzieci nie mają się za bardzo czym bawić ;/ składaliśmy się dziś po 100zł na pomoce plastyczne, w przyszłym mies. 150zł komitetu trzeba zapłacić. Do tego 310zł co miesiąc + dodatkowe zajęcia płatne osobno 34zł j.ang, 15zł rytmika, 35zł ceramika i nie pamiętam co tam jeszcze
a jak to u was wygląda?

Irma u nas podobnie tylko za dodatkowe placi sie z góry za semestr;)
JA szukam po necie czy nie mozna dostać jakiegos dofinansowania z Unii na przedszkole;)plac zabaw itp bo kiedys o tym czytałam tylko teraz nie moge znależć

reklama
Do góry