reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dorcia aczy dla Ciebie nie byloby dobrym rozwiazaniem rowerem smigac z ta taka przyczepka? mlody w fotelik Duska obok i smigacie :-) w razie deszczu tez nie zmokna...i spacer zawsze masz na swiezym z mlody w taka trase zaliczone :-)
U nas kiedyś był taki plac zabaw, ale akurat jak Miki poszedł do przedszkola, to wszystko wymienili na drewniane.
A propos jeszcze "obowiązku szkolnego" to wyczytałam na stronie MEN-u, że faktycznie rocznik 2006 idzie do szkoły - bez możliwości wyboru.
A propos jeszcze "obowiązku szkolnego" to wyczytałam na stronie MEN-u, że faktycznie rocznik 2006 idzie do szkoły - bez możliwości wyboru.
u nas przy szkole dla pierwszaków i zerówkowiczów wybudowali nowy plac zabaw a przedszkole w rozbudowie, więc też pewnie będzie miało coś nowego. A okoliczne place zabaw wszystkie większe - zostały wyremontowane i mamy dużo fajnych i nowowczesnych miejsc do zabawy.
tu plac zabaw mamy drewniany...
co do pomyslu Pati - to jako jeden z pierwszych padal..tylko nie mam gdzie tego wszystkiego trzymac...niby jest garaz podziemny...ale to tez musialabym targac po schodach...ech..., ale zastanawiamy sie nad tym...
ale i padla propozycja zmiany przedszkola..po drugiej str ulicy..kumpeli znajomi tam prowadza 3 dzieci i baardzo chwala...a w rankingach w necie o dziwo lepiej stoi niz to co teraz chodzi Klaudia....tylko no wlasnie teraz zmienie..wezmiemy dom..i co znowu?...poczekamy, zobaczymy- moze syt. sama sie wyklaruje...poki co moge juz stawac z KOrzeniowskim...na koniec dnia lekko 6,5 km na liczniku
co do pomyslu Pati - to jako jeden z pierwszych padal..tylko nie mam gdzie tego wszystkiego trzymac...niby jest garaz podziemny...ale to tez musialabym targac po schodach...ech..., ale zastanawiamy sie nad tym...
ale i padla propozycja zmiany przedszkola..po drugiej str ulicy..kumpeli znajomi tam prowadza 3 dzieci i baardzo chwala...a w rankingach w necie o dziwo lepiej stoi niz to co teraz chodzi Klaudia....tylko no wlasnie teraz zmienie..wezmiemy dom..i co znowu?...poczekamy, zobaczymy- moze syt. sama sie wyklaruje...poki co moge juz stawac z KOrzeniowskim...na koniec dnia lekko 6,5 km na liczniku
ja dziś byłam na zebraniu w przedszkolu, więc przedszkole nie ma na nic kasy, Pani prosiła by przynieść jakieś zabawki, bo dzieci nie mają się za bardzo czym bawić ;/ składaliśmy się dziś po 100zł na pomoce plastyczne, w przyszłym mies. 150zł komitetu trzeba zapłacić. Do tego 310zł co miesiąc + dodatkowe zajęcia płatne osobno 34zł j.ang, 15zł rytmika, 35zł ceramika i nie pamiętam co tam jeszcze
a jak to u was wygląda?
a jak to u was wygląda?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Irma u nas podobnie tylko za dodatkowe placi sie z góry za semestr
JA szukam po necie czy nie mozna dostać jakiegos dofinansowania z Unii na przedszkoleplac zabaw itp bo kiedys o tym czytałam tylko teraz nie moge znależć
JA szukam po necie czy nie mozna dostać jakiegos dofinansowania z Unii na przedszkoleplac zabaw itp bo kiedys o tym czytałam tylko teraz nie moge znależć
reklama
Podziel się: