reklama
K
KingaP
Gość
iwosz pisze:od skroni w kierunku kącików; lepiej wodą przegotowaną, bo z tym rumiankiem różnie bywa
pytia! pomysl sobie, że mycie musi być "logiczne", czyli jakbyś myła najpierw kąciki oczu, rozprowadzałabyś to co się w nich zbiera na całe oczko... To samo z myciem pupy
O rumianku słyszałam, że baaaaaaardo często uczula
pytia
Fanka BB :)
Trochę mnie przerażają te zabiegi pielęgnacyjne: wszystko takie malusie i delikatne, boję się, czy będę umiała dobrze to zrobić. Ostatnio mama kupiła mi specjalny zestaw do obcinania paznokci dla niemowląt i już wiem, że na pewno ja tego nie zrobię Na samą myśl trzęsą mi się ręce. Już zapowiedziałam mężusiowi, że to będzie jego zadanie. Jest dużo bardziej precyzyjny niż ja w takich sprawach!
K
KingaP
Gość
Nie tylko Ciebie to przeraża... Ostatnio byliśmy u koleżanki, która kąpała swojego półrocznego synka... I wiecie co? Ciesze się, że u nas ma być dziewczynka, bo jak zobaczyłam pielegnację siusiaczka, to zmiękłam...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:Nie tylko Ciebie to przeraża... Ostatnio byliśmy u koleżanki, która kąpała swojego półrocznego synka... I wiecie co? Ciesze się, że u nas ma być dziewczynka, bo jak zobaczyłam pielegnację siusiaczka, to zmiękłam...
zawsze mnie to przerażało dlatego zawsze marzyłam o córce, jakaś łatwiejsza mi sie wydaje pielęgnacja
K
KingaP
Gość
ja całe życie w błogiej nieświadomości żyłam w tej materii
K
KingaP
Gość
może poczekajmy na iwosz, ona będzie wiedziała, jak to "wszystko" nazwać. Ja jestem w tej materii .... (nie wiem jak się sama nazwać, żeby niezbyt brutalnie ) Na pewno napisze tu wszelkie instrukcje
reklama
Podziel się: