reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

Kinga jak już trafisz na dobrego ortopedę to daj mi namiary :)

najlepiej sms bo nie wiem czy tu nadązę coś czytać, chyba że ktoś mi sprawi w prezencie laptopa i na nockach będę surfować :p

reklama
ponawiam pytanie odnosnie ciemiaczka-bo ja sie martwie-kacper ma nie zrosniete i to jeszcze spore

Sylwia, dobrze, że przypomniałaś. Ja miałam Ci odpowiedzieć, ale zapomniałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U Karoli nie zarośnięte. Pytałam lekarza, kazał sie nie martwić podawać D3 w okresie jesienno-zimowym. U nas dziś jak na jesień :confused:

Kinga jak już trafisz na dobrego ortopedę to daj mi namiary :)

najlepiej sms bo nie wiem czy tu nadązę coś czytać, chyba że ktoś mi sprawi w prezencie laptopa i na nockach będę surfować :p

ponoć na Marii Curie-S jest dobry ortopeda, ja jestem zarejestrowana na 3Maja do dr Marca. Zobaczymy co powie, jeśli zbagatelizuje sprawę, to udam sie do tego na M C-S :-)

A komórke masz tą samą? (chodzi mi o numer :-) )

ponoć na Marii Curie-S jest dobry ortopeda, ja jestem zarejestrowana na 3Maja do dr Marca. Zobaczymy co powie, jeśli zbagatelizuje sprawę, to udam sie do tego na M C-S :-)

A komórke masz tą samą? (chodzi mi o numer :-) )

tak nr mam ten sam

Marzec jest dla mnie zbyt szybki i pobiezny
u niego już byłam

Sylwia - u nas też jeszcze jest ciemiączko niezarosnięte - jedna lekarka kazała dawać wit druga nie - więc daje w pochmurne dni

U nas ciemiączko zrośnięte już dawno.

Wit. D3 podaję cały czas po 1 kropelce + 5 kropli cebionu multi. Tak zaleca ortopeda dr Michajłow - niezależnie od pory roku dawać aż do ukończenia 3 roku życia.

reklama
Witaminka D mi sie dawno skonczyla i cebion multi ttez a w anglii nie podaja takich witaminek bo twierdza ze tu jest duzo slonca:eek:i nie potrzebne.

Do góry