reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

kacper myje zabki szczoteczka jordana taka z gryzakiem
pasty 2-colgate i elmex-odpowiednia do wieku-colgate ma bardziej lagodny i przyjemny smak
wlasnie zaczal sie buntowac myje sam-a mycie jego wyglada tak ze wysysa paste i wyrywa wloski-poprawiam mu choc troszke marudzi czaem troszke bardziej

tez musze rozejrzec sie za kaloszkami-na pewno bedzie frajdy co nie miara no i jakas parasolke

folia przeciwdeszczowa mam podarta-kacper kopal tak ze popekala:wściekła/y:zmoknal jak kura-smial sie i wolal kap kap-a bylo urwanie chmury

reklama
Dorwałam dziś kalosze :-)
Jak zwykle do wyboru były granatowe lub różowe....:confused2:
Zgadnijcie, które kupione....:-D

Mam pewien problem: Martynka jak chodzi podkurcza paluszki u nóg.
I teraz nie wiem czy jej to minie, czy mam iść do lekarki....:dull::-(
Chodzi już dość pewnie...no sama nie wiem ....:confused:

mokkate granatowe?:tak:
u mnie kacper tak ma z tymi paluszkami-nie tylko jak chodzi ale czesto pzrykurcza jak siedzi i sie bawi-dawno temu pytalam o to jak byl malutki i lekarka powiedziala ze ok :zawstydzona/y:teraz nie wiem czy to cos zlego

też obstawiam granatowe :tak:

ale jak Maksowi kupowałam to już miałam w ręku różowe w paseczki bo były super - w końcu jednak zwyciężył rozsądek i kupiłam .... tańsze:happy2::rofl2:

Dorwałam dziś kalosze :-)
Jak zwykle do wyboru były granatowe lub różowe....:confused2:
Zgadnijcie, które kupione....:-D

Mam pewien problem: Martynka jak chodzi podkurcza paluszki u nóg.
I teraz nie wiem czy jej to minie, czy mam iść do lekarki....:dull::-(
Chodzi już dość pewnie...no sama nie wiem ....:confused:

no to ja sie wyłamię i postawię na "róż";-);-):-)

Mokate mnie sie wydaje ze Marysia tez podkurcza paluszki jak chodzi , ale ja sie nad tym nigdy nie zastanawialam , dobrze ze o tym piszesz, ale wydaje mi sie ze one lapia rownowage jak tak chodza , tzn. tak mi sie wydaje:-).

Mokkate Mateusz natomiast czasem chodzi normalnie a czasem na palcach. Też nie wiem czy to dobrze. Miałam mieć kontrolną wizytę u ortopedy jak zacznie chodzić ale..... ten strajk:angry::angry::angry:
Iwka o matko ale czas leci, jeszcze tylko 2 tygodnie do Twojego poroduy zostało, szok.

mokatte: a gdzie kupilas kaloszki?? bo ja widzialam tylko duze 25 romiar i pani mi powiedziala ze raczej mniejszych sie nie produkuje :Eek:

my kupilismy wczoraj kurteczke przeciwdeszczowa, bartek w niej wyglada jak krasnoludek ;-) az zalowalam ze aparatu nie mielismy,
przychodzimy do domu i widzimy w tv prognoze pogody i upaly 34-37 stopni... :Eek: :-)

reklama
Do góry