reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
u nas ciąg dalszy reakcji poszczepiennych - mały miał już objawy odry, świnki teraz są objawy różyczki - oby to się skończyło w miarę szybko bo już przestaję dawać radę - zwłaszcza nocne wrzaski mnie wykańczają :baffled:

biedny Krzymek!!!
iwosz, nawet nie strasz! moja Agatka jednak nie została zaszczepiona - miała dzień przed szczepionką temperaturę i lekarka znowu odwlekła szczenienie.... i dobrze...
za 3 tygodnie mam urlop, wtedy spokojnie ją zaszczepimy i będziemy pielęgnować w domu

Iwosz- współczujemy...i życzymy dużo zdrówka dla Krzymka i dużo siły dla Ciebie:tak::tak::-D:-D

A u nas kłpoty z kupolami ..wielki wysiłek żeby ją Antek sam bez czopka zrobił...je śliwki szuszone ..jogurty naturalne na pobudzenie pracy jelit.....zastanawiam się czy winnowajcą nie jest gluten...ale do tej pory nie było żadnych reakcji na gluten...musze lekarke poprosić o skierowanie na badania..bo coś mi się to nie podoba...Antek z takim wysiłkeim te kupale robi...a kupska są wielkie i ściśnięte :-:)szok:

karolka - u nas identycznie po zwykłym chlebie!!! lekarka nie widzi problemu:wściekła/y:

ja daję Agatce bułki i chleb kukurydziany + duuuuuuuuużo picia w ciągu dnia + owoce - wtedy nie ma problemów, są 2 a nawet 3 normalne kupki, wystarczy że Agacia 2-3 dni dostanie po kromeczce zwykły chleb i jest wielki problem :no:

Osinko- czyli zwykły chleb...to może być zatem problem..musze zatem narazie zaprzestać dawania chleba....spróbuje grahamki zobaczymy jak będzie po tym:tak:
Osinko a co Ty podajesz Agatce do picia?

Z tym piciem ...to ja stoje nad Antkiem i pilnuje żeby pił ...teraz własnie stałam i wypił 80ml za jednym pociągnięciem w ciagu 15 godziny wypił 140 ml ...a dajemy mu wode z soczkiem rozcięcioną ...herbatek granulowanych wogóle nie chce pić...czasami wypije takie owocowe z herbapolu :tak:

reklama
karolka a sprobuj moze jakeis soki owocowe.ale cos z tych "kubusiow" (u nas to pomaga na kupke) bo one sa bardziej "owocowe" niz te z hippa czy gerbera.
a moze antos jadl jakas nowa wedlinka albo ciacho?? czasami nawet cos co juz organizm zna moze spowodowac chwilowe zaparcia, czasem bartusiowi tez sie to zdarza. ale soczki pomagaja

Do góry