reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Mój Antek od pewnego czasu ma jedno dziwne zachowanie. Na widok butelki z mlekiem ma odruch wymiotny, za każdym razem. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie miał ochoty na to mleko, ale on aż sie do niego trzęsie i wypija ze smakiem całą butlę. Nie wiem, skąd ten odruch. Czasem nawet na moje słowa, że ide zrobić mu mleko, dostaje odruchu wymiotnego. O co chodzi?
Jakoś za bardzo sie tym nie przejmuję, bo nie ma to żadnych ujemnych skutków, ale ciekawi mnie ta jego dziwna reakcja. Macie jakiś pomysł?
Jakoś za bardzo sie tym nie przejmuję, bo nie ma to żadnych ujemnych skutków, ale ciekawi mnie ta jego dziwna reakcja. Macie jakiś pomysł?
Elma
Małgosia
Nadia miała tak w czasie ząbkowania, jak wychodziły siekacze. Teraz jej przeszło.
MamaAntosia
Elma, a Nadia miała tak na jakiś określony rodzaj pokarmu czy może na wszystko? Bo Antek tylko na mleko tak reagujeNadia miała tak w czasie ząbkowania, jak wychodziły siekacze. Teraz jej przeszło.
Aleksandra My przemywaliśmy pępuszek Witkowi rozcieńczonym spirytusem (70%) i patyczkiem. Dobrze jest często wietrzyć pępuszek, to szybciej się goi. Trzeba też pamiętać o odwijaniu pieluszki, tak by nie uwierala w kikutka pępowinowego.
Antosiowa Ja nie mam pojęcia czemu Antoś ma takie odruchy Nic ci nie doradzę
Antosiowa Ja nie mam pojęcia czemu Antoś ma takie odruchy Nic ci nie doradzę
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Antosiowa, Nikuś też ma odruch wymiotny na ranną kaszę, bierze go nawet na sam widok miski, jak do niego podchodzę, ale zaraz zjada całą z apetytem więc się tym nie martwię. Ale właśnie dziwne, że na inne dania i wieczorną kaszę tak nie reaguje .
On tak ma od ok 2 miesięcy, nie mam pojęcia od czego, ale to raczej nie ma związku z ząbkami . A Witek też tak na ranną butlę reaguje?
On tak ma od ok 2 miesięcy, nie mam pojęcia od czego, ale to raczej nie ma związku z ząbkami . A Witek też tak na ranną butlę reaguje?
MamaAntosia
Antos dostaje mleko rano i wieczorem i za każdym razem ten sam scenariusz
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... też tak myślę , więc Antosiowa dobrze, że się nie martwisz :-), dopóki Antoś zjada ze smakiem to swoje mleko ... jest dobrzeDziwaczne zachowania mają te nasze dzieciaczki , ale ważne, że nie wymiotują i zjadają co mają :-)
Podziel się: