reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
Skakanka a dajesz jej jakas kaszke? bo moze to przez ryzowa? Zuzka tez wali po ryzowej bobki jak sarna... staram sie zamieniac i daje ryzowo-kukurydziane. Dzis np. kupiłam taka ryzowo-kukurydziana z humany.. z wanilia...

Skakanka a dajesz jej jakas kaszke? bo moze to przez ryzowa? Zuzka tez wali po ryzowej bobki jak sarna... staram sie zamieniac i daje ryzowo-kukurydziane. Dzis np. kupiłam taka ryzowo-kukurydziana z humany.. z wanilia...
no tez mysle,ze to po kaszce, tak daje mleczno-ryzowa Nestle ale Humany tu nie ma w tej dziurze...

AbEjka ... a ta kaszka z Humany to w normalnym sklepie czy w aptece do kupienia jest :sorry2:????

Ja tą kaszke z Humany kupiłam przypadkiem w Auchanie, gdzie byłapo mleko.
Skakanka mozesz jeszcze spróbowac kaszkę ryzowo-kukurydzianą Bifidus Nestle. Ona super robi na zaparcia. U nas jak były tylko kozie bobki to dawałam tylko ta kaszke przez kilka dni i przeszło. Albo poprostu mleko z leikiem kukurydzianym.

Dzieki Abeja. Dzis znow kozie bobki sie wysypaly;-)no ale wczoraj dalam jej jeszcze ta kaszke, dzis dalam jej zamiast kaszki deserek owocowy tyle,ze z bananem wiec nie wiem czy po bananie bedzie lepiej. Jakas inna kaszke to chyba bede musiala zamowic na allegro bo tu tylko Nestle albo Bobovita do wyboru..a bifidusa nie ma tez:angry:

Dzieki Abeja. Dzis znow kozie bobki sie wysypaly;-)no ale wczoraj dalam jej jeszcze ta kaszke, dzis dalam jej zamiast kaszki deserek owocowy tyle,ze z bananem wiec nie wiem czy po bananie bedzie lepiej. Jakas inna kaszke to chyba bede musiala zamowic na allegro bo tu tylko Nestle albo Bobovita do wyboru..a bifidusa nie ma tez:angry:
może Ci kupić i wysłać?

Abeja byloby super, dzieki:-)podaj nr konta i kwote do wplaty na priva prosze:-)a jakie sa rodzaje, no i moze od razu ze dwa opakowania..

reklama
Drogie kobietki

nie mam czasu na częste zagladanie na forum, trochę mi się teskni

ja karmię malutkiego caly czas piersią (jutro 7 miesiecy) i do tego zupki, herbatki, deserki, chrupki itp
ale synek z cyca zrobil sobie smoka, bez niego nie usnie i dlatego tez budzi mi sie w nocy dosc często, żeby chyba sobie tylko pomymlać cyca , teraz smoka nie chce za żadne skarby
myslalam ze jak nie będę uczyla go ze smokiem to dobrze
sypia budzac sie kilka razy w nocy, naet co 2 godz. a dzis np od 3-5 go nosilam, nie chcial mi spac
ani cyca, ani nic -ylko nosilam w pionie na rekach
poza tym nauczony zasypiac przy cycu i na raczkach -sam nigny nie zasnie, a jak jeszcze nie usnal a odloze do lozeczka do -placz okropny!!!!
dlatego tez gdzies po drodze popelnilam blad :( uczac go tak zasypiac
teraz mamy 3 zabki i ida kolejne u gory -moze dlatego tez taki markotny

a jak Wasze dzieci sypiaja?
ja jestem ta od rana -od 6 -pobudka- padnieta ze nie mam nawet sily wejsc na bb
na nic nie mam sily!!!!
zasypia po 20, ok20:30 i czasem do 23 obudzi sie nawet 2 razy, potem okolo 1, 3 i 5 w nocy
mowie Wam meczace to jest, ja padam, zmeczona on tez niewyspany
moze jakies rady???
pomozcie, jakies sposoby na zasypianie ?

jak usypiaja dzieciaczki mam karmiacych piersia????

Do góry