reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

dziewczyny a dajecie swoim pociechom żółtko do zupy?? ja tak co 2 dzien sie staram,ale czasem mi nie wychodzi bo... zapominam:happy2:

Jak rozmawiałam z pediatrą to powiedziała, że żółtko nie częściej niż co drugi dzień, ale dobrze by było, by przynajmniej raz w tygodniu dawać. I tego się trzymam :tak:
Także bez schiz proszę :-D

reklama
....... SMAZONE?

heehee z boczkiem ;-)

kumpelka mówiła mi jak robić jajecznicę dla dzieciaków .... do kubeczka wbić jajo (początkowo żółtko) i dodać wody i zamieszać, rozpuścić łyżeczkę masełka w rondelku i wlać jajo. i włala .... tylko nie wiem od kiedy tak można robić :baffled: chyba ja już można będzei podawać całe żółtko .... wiecie od kiedy ?

Majka ... jeremi też już cyckał piętkę :)

heehee z boczkiem ;-)

kumpelka mówiła mi jak robić jajecznicę dla dzieciaków .... do kubeczka wbić jajo (początkowo żółtko) i dodać wody i zamieszać, rozpuścić łyżeczkę masełka w rondelku i wlać jajo. i włala .... tylko nie wiem od kiedy tak można robić :baffled: chyba ja już można będzei podawać całe żółtko .... wiecie od kiedy ?

Mariolka w mojej magicznej ksiedze pisze ze od 11stego miesiaca:tak:

reklama
Niestety TAk ... od tej pory nie mogę zjeść przy nim, tak mi do buzi zagląda :wściekła/y: zawsze muszę jakiś haracz odpalić (czyt. okruszek, bo jest zasmarkaty :-D)

Do góry