- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu, Kubuś tak sie zapatrzył na pielęgniarkę, że nawet nie zauważył że był kuty.
Od dzisiaj zaczynamy odczulanie, mamy przepisany ketotifen po 2,5 ml rano i wieczorem. Mamy na razie się wstrzymać z podawaniem czegokolwiek oprócz mleka dopuki nie zacznie działać lek ok. 2 tyg i potem próbować wprowadzać pojedyńcze składniki. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej
Od dzisiaj zaczynamy odczulanie, mamy przepisany ketotifen po 2,5 ml rano i wieczorem. Mamy na razie się wstrzymać z podawaniem czegokolwiek oprócz mleka dopuki nie zacznie działać lek ok. 2 tyg i potem próbować wprowadzać pojedyńcze składniki. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Rena naprawde dzielny chlopak z Kubusia , teraz pewnie juz z gorki bedzie :-)
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
A my właśnie wróciliśmy z nadplanowej wizyty u lekarza. Poszliśmy bo główka cały czas się poci i nie pomagało nie przykrywanie i lżejszy stoj do snu. Lekarka zwiększyła dawkę D3 do 2 kropli. Ponadto dolne zebra zaczęły odstawać - mamy zakaz sadzania do momentu aż Olek sam usiądzie. Jest też prawdopodobnie lekki przykurcz jednego z mięśni szyi, jeśli to zaobserwuję częściej bedzie rehabilitacja. No i skierowanie do chirurga - ma obejrzeć napletek, bo stulejka chyba jest za duża i zbiera się mocz pod napletkiem. Tego się boję najbardziej.:-( Jak będzie chrurg coś robił to Olek bedzie cierpiał, a ja się boję zakazenia i tego, że nie będę umiała tego pielęgnować. No i znów Olek bidula ma jakeś przeboje. :-(
Kurcze! Jak nie udar to ból głowy! I jeszcze ta alergia. A z tego wszystkiego zapomniałam spytać o szczepienie przeciw grypie.
Kurcze! Jak nie udar to ból głowy! I jeszcze ta alergia. A z tego wszystkiego zapomniałam spytać o szczepienie przeciw grypie.
Irlandia zobaczysz napewno wszystko sie ulozy,moze chirurg zadecyduje ze obedzie sie bez zabiegu Nie znam sie na problemie stulejki ale wiem ze w niektorych przypadkach mozna obejsc ingerencje chirurgiczna.Trzymamy z Frankiem kciuki za Olka!
A z tym przykurczem szyji to jak to zaobserwowalas??
A z tym przykurczem szyji to jak to zaobserwowalas??
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Olek jak leży na wznak to ma lekko przechyloną głowe w lewo, tak na ukos. P.doktor powiedział, ze ruchomość jest prawidłowa a to może być związane z jedną pozycją jeszcze w brzuchu i lepiej zeby - jak tak faktyczni jest - rehabilitant trochę rozmasował i poazał nam to w domu bedziemy masować.
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Dziewuszki trzymam kciuki za wasze malenstwa!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: