reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez bule 300 zeta za 12 zajec po 30 min.I gratisow tez nie ma.No moze to ze moge sie pochlapac z malym przed zajeciami w basenie jak przyjde wczesniej:laugh2:

reklama
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu, Kubuś tak sie zapatrzył na pielęgniarkę, że nawet nie zauważył że był kuty.
Od dzisiaj zaczynamy odczulanie, mamy przepisany ketotifen po 2,5 ml rano i wieczorem. Mamy na razie się wstrzymać z podawaniem czegokolwiek oprócz mleka dopuki nie zacznie działać lek ok. 2 tyg i potem próbować wprowadzać pojedyńcze składniki. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej

Rena trzymam kciuki za odczulanie, fajnie jest móc wszytsko jeść i się nie martwic, mam nadzieję, że się uda i Kubuś będzie mógł wszytsko jeśc :-)

A my właśnie wróciliśmy z nadplanowej wizyty u lekarza. Poszliśmy bo główka cały czas się poci i nie pomagało nie przykrywanie i lżejszy stoj do snu. Lekarka zwiększyła dawkę D3 do 2 kropli. Ponadto dolne zebra zaczęły odstawać - mamy zakaz sadzania do momentu aż Olek sam usiądzie. Jest też prawdopodobnie lekki przykurcz jednego z mięśni szyi, jeśli to zaobserwuję częściej bedzie rehabilitacja. No i skierowanie do chirurga - ma obejrzeć napletek, bo stulejka chyba jest za duża i zbiera się mocz pod napletkiem. Tego się boję najbardziej.:-( Jak będzie chrurg coś robił to Olek bedzie cierpiał, a ja się boję zakazenia i tego, że nie będę umiała tego pielęgnować.:no: No i znów Olek bidula ma jakeś przeboje.:no: :-(
Kurcze! Jak nie udar to ból głowy! I jeszcze ta alergia. A z tego wszystkiego zapomniałam spytać o szczepienie przeciw grypie.:wściekła/y:

Irlandia zobaczysz napewno wszystko sie ulozy,moze chirurg zadecyduje ze obedzie sie bez zabiegu:confused: Nie znam sie na problemie stulejki ale wiem ze w niektorych przypadkach mozna obejsc ingerencje chirurgiczna.Trzymamy z Frankiem kciuki za Olka!
A z tym przykurczem szyji to jak to zaobserwowalas??

Olek jak leży na wznak to ma lekko przechyloną głowe w lewo, tak na ukos. P.doktor powiedział, ze ruchomość jest prawidłowa a to może być związane z jedną pozycją jeszcze w brzuchu i lepiej zeby - jak tak faktyczni jest - rehabilitant trochę rozmasował i poazał nam to w domu bedziemy masować.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry