reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

wow 4 na raz no to podziwiam.. mojej 2 wyszły na raz :-D ale jakaś jest normalna może bardziej zaczęła się domagać i jak coś się jej nie podoba to zaczyna piszczeć i krzyczeć na nas:-p

reklama
Asiu a może kup taką nakładkę masującą na palec i co 2 h masuj jej dziąseł ka ja tak mojej robiłam... może to sprawi że szybciej się przebiją i Anulka nie będzie tak cierpieć??

A mogłabyś pokazać jakiegoś linka, bo muszę się pewnie nieźle naszukać, żeby w IE coś znaleźć:-):cool2:. I tak sobie myślę, że jak jej tak długo przebijają się pierwsze zęby, to co będzie przy pozostałych:no::eek::sorry::shocked2::dry:

U nas jeden dolny się przebił, drugi jeszcze ze dwa dni (jeśli będzie wychodził tak jak poprzednik) No i szykuje się chyba górna jedynka, bo jest już taka lekko obniżona. Mam nadzieję na chociaż jeden dzień bez nocnych pobudek!!

Cześć Wszystkim :) Dawno tu nie zaglądałam :) Pochwalę się, ze Ksawery ma już 6 zębów - ostatnio wyszły górne jedynki (to nic, ze najpierw pojawiły się dwójki :) ). Nie obyło się bez temperatury. W każdym razie 3 - dniówka za nami. Po temperaturze tak go obsypało na brzuszku, plecach i buźce, że się przeraziłam. No ale mamy już z głowy.

Chciałam Was prosić o poradę. Chcę kupić nawilżacz powietrza. Wiem, że ten temat kiedyś się pojawił na forum, ale to było dawno, więc liczę na jakieś bardziej aktualne rady. Zależy mi na cichym nawilżaczu o niedużych gabarytach. Możecie coś polecić??

Pozdrawiam

reklama
bylasiu nie przejmuj się ząbkami moja znajoma ma synka teraz ma prawie roczek ( 8 czerwiec) i jeszcze nie ma oni jednego, każda dzidzia robi wszystko w swoim czasie...

a my nie potrzebujemy nawilżacza bo na pogodynce pokazuje nam wilgotność 71%:szok: a jak przejmowaliśmy mieszkanie to masakra ledwie 20 było :confused:

Do góry