L
LuizaPatrycja
Gość
nam tez żeby idą jak burza lada moment będzie miał 6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylasia- luuuuuuzik, my też na samych dziąsłach jedziemy;-) Ale mówią, że im później wychodzą tym lepiej, są mocniejsze;-)
ja tez nie moglam doczekac sie zabkow..doczekalam sie i ciesze sie ze w sumie nie az tak szybko bo im pozniej tym lepiej! sa mocniejsze! mojej kolezanki coreczka urodzila sie z zabkiem!! byl mieciutki jak plastelinka! tylko klopoty z takimi zabkami!
A chcialam sie Was zapytac : czy Wasze maluszki pija juz z niekapkow? probowalam dac mojej niuni,ale ona sie ta koncowka bawi ;-D
jak juz o tym rozmawialyscie to sorki :-)
ja am z silikonową koncówką- Maks z niego pije, alestrasznie seroka i gruba ta koncówka, ledwo mieści mu się w buzi, więc bokami mu ucieka troche, albo czasem się ksztusi;-)ja tez nie moglam doczekac sie zabkow..doczekalam sie i ciesze sie ze w sumie nie az tak szybko bo im pozniej tym lepiej! sa mocniejsze! mojej kolezanki coreczka urodzila sie z zabkiem!! byl mieciutki jak plastelinka! tylko klopoty z takimi zabkami!
A chcialam sie Was zapytac : czy Wasze maluszki pija juz z niekapkow? probowalam dac mojej niuni,ale ona sie ta koncowka bawi ;-D
jak juz o tym rozmawialyscie to sorki :-)