reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

reklama
ja tez nie moglam doczekac sie zabkow..doczekalam sie i ciesze sie ze w sumie nie az tak szybko bo im pozniej tym lepiej! sa mocniejsze! mojej kolezanki coreczka urodzila sie z zabkiem!! byl mieciutki jak plastelinka! tylko klopoty z takimi zabkami!
A chcialam sie Was zapytac : czy Wasze maluszki pija juz z niekapkow? probowalam dac mojej niuni,ale ona sie ta koncowka bawi ;-D
jak juz o tym rozmawialyscie to sorki :-)

ja tez nie moglam doczekac sie zabkow..doczekalam sie i ciesze sie ze w sumie nie az tak szybko bo im pozniej tym lepiej! sa mocniejsze! mojej kolezanki coreczka urodzila sie z zabkiem!! byl mieciutki jak plastelinka! tylko klopoty z takimi zabkami!
A chcialam sie Was zapytac : czy Wasze maluszki pija juz z niekapkow? probowalam dac mojej niuni,ale ona sie ta koncowka bawi ;-D

Aneta Adaś tez się bawi niekapkiem, gryzie go, więcej wyleje niż wypije, ale daje mu żeby się uczył

ja am z silikonową koncówką- Maks z niego pije, alestrasznie seroka i gruba ta koncówka, ledwo mieści mu się w buzi, więc bokami mu ucieka troche, albo czasem się ksztusi;-)

Moi nie chcą pić z niekapków. Za to strasznie lubią z kubeczków. Tyle, że zawsze po tym są do przebrania ;-)

reklama
A jakie macie kubeczki, ja mam z Tommee Tippee, fajny z wyglądu, ale chciałam z miękkim ustnikiem bo na twardym urażał się w dziąsełka. Na tym z TT na opakowaniu było napisane że miękki jest ale tak na prawde jest twardy.....

Załączniki

• 1032306951.jpg
    1032306951.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 32
Do góry