lysa_d
Fanka BB :)
moja czasem placze ze chce pić. widziałam tą uspokajającą ale jakoś nie jestem przekonana. a niech sobie dziecko wierzga jak ma ochotę. wolę dawać rumiankową, z kopru włoskiego, czasem również miętową.
lysa d - ja odstawiłam wszystkie te herbatki, mała miała tylko problemy z kupka po nich: rumiankowa, z kopru włoskiego, uspokajająca. Jeśli dzidzia tak kopie to niech sobie kopie.:-)Ja do picia podaje Asi tylko wodę przegotowana i jest ok
Z tym wierzganiem to zartowalam, w sumie to mnie to smieszy, tylko czesto jak spi jest niespokojna i sie rzuca i to ja wybudza (pewnie po mamie taka jest narwana), sprobuje jej dac raz i zobacze reakcje, bo moje to wybredne jest, jak mleczko juz sie troche wychlodzi w trakcie picia to za cholerke nie ruszy i przy jednym karmieniu podgrzewam mleko czasem i 3 razy Cwaniara moja mala, wczoraj nawet pokusilam sie na butelke Dr Brown, ta na kolki i chcialam jej dac mleko z niej to ryk byl taki, ze szybko musialam jej do starej butelki przelac a myslalam, ze moze na kolki ta butelka pomoze No nic bede probowac Dzieki dziewczyny!