U nas to bardzo długa, długa historia, a ja wciąż nie mam czasu, ale obiecuję opiszę ją, ponieważ z tego co widzę robimy bardzo wiele rzeczy, o których nikt na forum jeszcze nie pisał. Jeśli chodzi o Gdańsk, i Panią okulistkę, o której mowa to nie zdiagnozowała prawidłowo mojego dziecka, powiedziała że to nie jest problem okulistyczny, a chirurdzy z Akademii Medycznej sami mi powiedzieli, że nie podejmą się operacji gdyż nie czują się na siłach, ich chirurgia plastyczna w tej dziedzinie nie jest na wysokim poziomie. Pani Pecold i Stepniewski od razu obalili jej błędną diagnozę. Gdybym posłuchała tego co powiedziała mi dr Koberda i lekarze z Akademii to do dziś nie zrobiłabym nic, bo tak właśnie nam zalecono, zalecono by nie robić nic... Także jeśli chirurdzy sami mówią, że nie są najlepsi to cóż..., a poza tym Stępniewski jest niepodważalnym autorytetem, a Koberda nie, widziałam oczko robione na AM i wyglądało fatalnie, prawie bez zmian
Obiecuję, że w weekend siądę do kompa i napiszę o nas, oraz wystawie zdjęcia na tej grupie co dostałam zaproszenie, tylko po prostu czas mi znika, nie wiem gdzie.