reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opadanie powieki

reklama
U nas to bardzo długa, długa historia, a ja wciąż nie mam czasu, ale obiecuję opiszę ją, ponieważ z tego co widzę robimy bardzo wiele rzeczy, o których nikt na forum jeszcze nie pisał. Jeśli chodzi o Gdańsk, i Panią okulistkę, o której mowa to nie zdiagnozowała prawidłowo mojego dziecka, powiedziała że to nie jest problem okulistyczny, a chirurdzy z Akademii Medycznej sami mi powiedzieli, że nie podejmą się operacji gdyż nie czują się na siłach, ich chirurgia plastyczna w tej dziedzinie nie jest na wysokim poziomie. Pani Pecold i Stepniewski od razu obalili jej błędną diagnozę. Gdybym posłuchała tego co powiedziała mi dr Koberda i lekarze z Akademii to do dziś nie zrobiłabym nic, bo tak właśnie nam zalecono, zalecono by nie robić nic... Także jeśli chirurdzy sami mówią, że nie są najlepsi to cóż..., a poza tym Stępniewski jest niepodważalnym autorytetem, a Koberda nie, widziałam oczko robione na AM i wyglądało fatalnie, prawie bez zmian:( Obiecuję, że w weekend siądę do kompa i napiszę o nas, oraz wystawie zdjęcia na tej grupie co dostałam zaproszenie, tylko po prostu czas mi znika, nie wiem gdzie.

Sytuacja minimalnie podobna. My jesteśmy po zabiegu...ale. Efekt wizualny mały( jest różnica jednak nie tego się spodziewałam). Efekt zdrowotny fantastyczny- brak nadwrażliwości na światło !!! Pani dr. mówiła nam że powieka będzie podniesiona tak ,że prawie nie będzie różnicy pomiędzy jedną a drugą. Tak nie jest...Po kontrolnych badaniach stwierdziła ,że nic już nie da rady się zrobić ponieważ jest za duże unerwienie w tej powiece a to grozi powikłaniem. Może kiedyś jak wszystko się zregeneruje..

Witajcie
My juz jestesmy po efekt super widac teraz roznice mimo ze oko jeszcze z szwami i opuchniete.
U nas wyszla inna sprawa ktora mnie martwi a mianowicie mala miala narosl na tej powiece a na narosli guzy dr.Stepniewski wycial to i poskladal wszystko do kupy a teraz czekamy na wynik badania histopatologicznego wiec nerwowka jest no ale trzeba byc dobrej mysli. Problem jest tylko taki ze mala nie daje sie fotografowac wstydzi sie ze to oczko jest sine. Pare fotek udalo mi sie cyknac tel musze tylko poszukac kabla i zgrac no i dodac do grupy zdjeciowej.

inga, bardzo fajnie, że już jesteś zadowolona z efektów operacji i że wszystko się udało.
Kiedy będą wyniki badania?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry