reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opadanie powieki

ja wlasnie jak czytalam opinie to bylo na teat kazdego i dobre i zle. zdecydowalam sie na niego, bo znalazlam jakis ranking i wypadal bardzo dobrze. ja nie moge powiedziec, bo kiedy tam bylismy to ludzie wychodzili zadowoleni, piekni, "naprawieni".
ale nas oszukal. po prostu naciagnal na kase i tyle. mogl od razu powiedziec ze szukac innego a nie teraz nas kieruje do innego specjalisty. Teraz obstawiamy kobylniki, chociaz jakos mnie ciagnie do tego wojcickiego z polanicy, ale zobaczymy co powiedza w kobylnikach i wtedy zdecydujemy czy jechac znow pol polski do tej polanicy..

reklama
Na temat Stepniewskiego sa również złe opinie ,ale to są opinie niezadowolonych kobiet,którym źle im zrobił nosek,bo nie taki sobie wymarzyły,mnie interesowały najbardziej opinie operacji nie typowo kosmetycznych,ale takich jak np:poważny rozszczep wargi u dziecka wraz z podniebieniem,czy nosa,ale robionych ze względu na zdrowie a nie wygląd i generalnie złych opinii nie znalazłam,więc to też był jakiś wyznacznik.
Mi się wydaje ,że powinnas zaufać bardziej swojej intuicji,jeżeli ciągnie Cię do Wójcickiego to jedź do niego :-) ,nie można do końca sugerować się sugestiami innych,po to Bóg dał kobiecie intuicję ,żeby z niej korzystała.

Ja do Polanicy wysłałam zdjecia i opis historii badań Marysi mailem ale mi odpisali ze operują dopiero 3 letnie dzieci

gosia fajnie że piszesz bo przeważnie Ci co są po zabiegu to już się nie odzywają napiszcie jak to jest z tym mruganiem ja pisałam wcześniej znam dziewczynke osobiście jest po zabiegu 7 lat i jest ok ma 13 lat teraz a co do marty1981 to ja darowała bym sobie bo prawie nic nie widać
magfil4 a u tej dziewczynki obecnie widać jeszcze jakąś asymetrię? oczka jej się domykają i czy musi stosować krople? i jak dużą ptozę miała?
zapraszam na grupę - dodałam zdjęcie mojej córki.

Witajcie !! Długo mnie nie było, ale już wróciłam i nadrabiam zaległości. Mieliśmy czekać aż Igor skończy 4 lata, a kończy w październiku. My leczymy synka w Akademii w Gdańsku. Otrzymaliśmy pisemko ze mamy już stawić się na badania przed zabiegowe, aby ustalić termin zabiegu. Byliśmy 20lipca- ostrość wzroku prawidłowa. Kolejne badania 26 sierpnia i wtedy zapadnie decyzja odnośnie konkretnej daty. Im bliżej tym bardziej się boję!!! Nasza prowadząca to dr. Koberda- dużo się o niej dowiadywałam i na razie same plusy:-).

a mi z Polanicy odpisywali ,że dwa latka to jest taki optymalny okres...,więc kazdemu udzielana jest inna informacja:-(

u dziewczynki która miała zabieg 7 lat temu jest wszystko dobrze ona miała zabieg w Polanicy robił jej dr Łądkowski nawet nie widać że miała kiedyś problem z opadniętą powieką z mruganiem też nie ma problemu dzisiaj ma 13 lat[ gdy miała 6 lat to robili zabieg ]

reklama
Do góry