Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja stosowalam firmy Gal ale wydaje mi się, ze nie ma większego znaczenia jakie toHej, mam pytanie odnoście oleju z wiesiołka. Czy każde kapsułki mogą być stosowane dopochwowo? np. te
Jak stosować?A co masz napisane w ulotce?
Nie mam ulotki to zdjęcie przykładoweA co masz napisane w ulotce?
Jak stosować?
Doustnie.
Tak jest w ulotce. Co trzeba mieć w głowie, żeby doustne leki pakować do pochwy...![]()
Jak stosować?
Doustnie.
Tak jest w ulotce. Co trzeba mieć w głowie, żeby doustne leki pakować do pochwy..
skąd mam wiedzieć co jest na ulotcezdjęcie jest przykładowe, nie pytam o konkretnie te tylko przykładowo, wiec
zdjęcie jest przykładowe, nie pytam o konkretnie te tylko przykładowo, wiecJak stosować?
Doustnie.
Tak jest w ulotce. Co trzeba mieć w głowie, żeby doustne leki pakować do pochwy...![]()
Ale wystarczy znaleźć ulotkę w internecie i będziesz wszystko wiedzieć.skąd mam wiedzieć co jest na ulotceoch kobietki więcej w Was jadu niż kimkolwiek
zdjęcie jest przykładowe, nie pytam o konkretnie te tylko przykładowo, wiec
skąd mam wiedzieć co jest na ulotceoch kobietki więcej w Was jadu niż kimkolwiek
![]()