reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Olej z wiesiołka

Hej, mam pytanie odnoście oleju z wiesiołka. Czy każde kapsułki mogą być stosowane dopochwowo? np. te

Załączniki

• IMG_6664.png
    IMG_6664.png
    261,2 KB · Wyświetleń: 333
reklama
Raczej nie zaszkodzą, ale nie wiem czy w tej formie będą najbardziej skuteczne. One są doustne i nie wiem, czy ta otoczka dobrze sie rozpuści użyta dopochwowo.
Jeśli chcesz używać oleju z wiesiołka pod kątem przygotowania szyjki do porodu, to zdecydowanie bardziej polecam masaż z użyciem zwykłej, płynnej formy.

Jak stosować?
Doustnie.

Tak jest w ulotce. Co trzeba mieć w głowie, żeby doustne leki pakować do pochwy..

zdjęcie jest przykładowe, nie pytam o konkretnie te tylko przykładowo, wiec
skąd mam wiedzieć co jest na ulotce 😂 och kobietki więcej w Was jadu niż kimkolwiek 😂
Jak stosować?
Doustnie.

Tak jest w ulotce. Co trzeba mieć w głowie, żeby doustne leki pakować do pochwy... 🤦‍♀️
skąd mam wiedzieć co jest na ulotce 😂 och kobietki więcej w Was jadu niż kimkolwiek 😂

Ale wystarczy znaleźć ulotkę w internecie i będziesz wszystko wiedzieć.

reklama
Do góry