reklama
młoda mamka
Zaangażowana w BB
okulisty nie znam, bo nie korzystaliśmy ale sama szukam dobrego stomatologa może wiesz gdzie taki znajduje się w Krakowie?
okulista dziecięcy jest na oś.CentrumB dokładnego adresu nie pamietam, adres pewnie da sie wygooglować i przyjmuje na NFZ, terminy sa ok tygodnia-dwóch
Jeśli chodzi o dentystę to super jest dr.Chłoń przyjmuje i na NFZ i prywatnie na oś 2 pułku lotniczego 22 chyba
Jeśli chodzi o dentystę to super jest dr.Chłoń przyjmuje i na NFZ i prywatnie na oś 2 pułku lotniczego 22 chyba
nie dałabyś rady zdobyć więcej namiarów na tego okuliste bo nic nie mogę w necie znależć chodzi mi o tego z centrum B
nie wiem czy o ten chodzi
Przychodnia Specjalistyczna "Med-Skarpa" Os. Centrum B 11 - świadczenia w zakresie leczenia zeza tel.:12 685 58 09
reklama
manila29
Fanka BB :)
witam, jestem mama bliźniat wczesniaków, w zwiazku z wcześnictwem mam skierowanie do okulisty w 4-6 tyg. życia maluszków
czy mogłybyście mi polecić okulistę w Krakowie który ma doświadczenie z noworodkami?
dzięki za pomoc
czy mogłybyście mi polecić okulistę w Krakowie który ma doświadczenie z noworodkami?
dzięki za pomoc