reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Okulista dziecięcy

ja byłam u fajnej pani okulistki z córcią, ale nie moge teraz znaleźć numeru telefonu ;/ jutro poszukam a jak znajde to napisze oczywiście :)

reklama
Ja polecam dr Małgorzatę Tętnowską (jeśli chodzi o Kraków). Przyjmuje w Witkowicach, ale również w gabinecie prywatnym. Specjalistą jest bardzo dobrym.

Ja polecam dr Filipowicz byłam u niej prywatnie z trzyletnią córką

Możecie polecić dobre okulistę w okolicach Poznania dla dziecka 5 letniego?
Zarówna na NFZ, jak i prywatnie. Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedź im szybszą tym lepiej.

reklama
Ja polecam Wojewódzki Szpital Okulistyczny w Krakowie na os. Na Wzgórzach 17b. Byliśmy tam na badaniu okulistycznym ze względu jako że syn jest wcześniakiem. Bardzo dobre podejście do takich maluchów (syn miał niecałe 3 miesiące) zarówno pielęgniarek jak i lekarki. Na szczęście już tam nie chodzimy, bo syn ma zdrowe oczka :)

Do góry