reklama
W 16 tygodniu ciąży lekarz zrobi USG ale w życiu dopochwowo natomiast przez powłoki brzuszne i owszem [emoji6]
I uważasz, ze nie będzie przez to usg widać ciąży w 16tc?
Ty sie prosze Cie nie nabijaj bo ja tez mam dylemat ze swoim lekarzem. Dlatego ide w tygodniu do kolejnego.
Obecnie na usg widac jedno dzieciatko a ja wiem ze są dwa. Jestem o tym swiecie przekonana bo mąż wtedy doszedl dwa razy
Obecnie na usg widac jedno dzieciatko a ja wiem ze są dwa. Jestem o tym swiecie przekonana bo mąż wtedy doszedl dwa razy
Ja mam taką teorię ze autorka postu swoją pierwszą ciążę chyba przespała. O ile w niej w ogole byla!
Zrobiła test, wyszedl pozytywny i zasnęła na 9 miesiecy i obudzila się już z dzieckiem na reku[emoji23]
Bo kuzwa nie wierzę, nie wierzę ze kobieta, która ma juz dziecko nie wie kiedy na usg widać ciążę i wmawia sobie ją pomimo negatywnych bet. To mozna jeszcze wybaczyć kobiecie która jest pierwszy raz w ciąży, i zwyczajnie moze takich rzeczy nie wiedzieć jeszcze. Ale zeby tego nie wiedziala kobieta, która w ciąży juz byla??
Szok szok szok!
Dzoana88
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ty sie prosze Cie nie nabijaj bo ja tez mam dylemat ze swoim lekarzem. Dlatego ide w tygodniu do kolejnego.
W 16 tygodniu ciąży lekarz zrobi USG ale w życiu dopochwowo natomiast przez powłoki brzuszne i owszem [emoji6]
Przeszłam dwie ciąże, serio co nieco o usg wiem
A to widzisz ja przechodzę 2 ciążę i pierwsze USG i owszem dopochwowo resztę przez brzuch , dlatego też tak napisałam aczkolwiek się apsolutnie nie spieram co lekarz to inaczej [emoji6]
Przeszłam dwie ciąże, serio co nieco o usg wiem
U
użytkownik 188556
Gość
Wez bo sie oplulam przez Ciebie[emoji23][emoji23][emoji23]Ty sie prosze Cie nie nabijaj bo ja tez mam dylemat ze swoim lekarzem. Dlatego ide w tygodniu do kolejnego.
U
użytkownik 188556
Gość
Pogratulujemy[emoji23] i zrobimy zrzutke na wózek[emoji23]hmmmmm pomyślmy hmmmmmmm myślę że za tydzień autorka przyśle nam zdjęcie pozytywnego testu , i napiszę haaaaa a nie mówiłam ..... i co co wtedy zrobimy ??
A wiec sama widzisz ze mam racje. Zresztą to jakiś znak..
Wez bo sie oplulam przez Ciebie[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Ty sie prosze Cie nie nabijaj bo ja tez mam dylemat ze swoim lekarzem. Dlatego ide w tygodniu do kolejnego.
Wiesz co, ja słyszałam gdzieś albo może w internecie przeczytałam, ze bliźniaki to widać tylko na RTG. USG nie pokaże, sprawdzone info. Lepiej zmień lekarza, skoro on tego nie wie[emoji28]