reklama
Ale nikt nikogo nie wkreca. Jesli lekarz nie ma lepszego to lepszego nie ma opcji by użył. Logiczne
Jeśli laska przeczyta, ze lekarz mógł nie stwierdzić ciąży przez zły sprzęt, to owszem, dalej będzie się nakręcać[emoji846]
U
użytkownik 188556
Gość
Ja mam taką teorię ze autorka postu swoją pierwszą ciążę chyba przespała. O ile w niej w ogole byla!
Zrobiła test, wyszedl pozytywny i zasnęła na 9 miesiecy i obudzila się już z dzieckiem na reku[emoji23]
Bo kuzwa nie wierzę, nie wierzę ze kobieta, która ma juz dziecko nie wie kiedy na usg widać ciążę i wmawia sobie ją pomimo negatywnych bet. To mozna jeszcze wybaczyć kobiecie która jest pierwszy raz w ciąży, i zwyczajnie moze takich rzeczy nie wiedzieć jeszcze. Ale zeby tego nie wiedziala kobieta, która w ciąży juz byla??
Szok szok szok!
Zrobiła test, wyszedl pozytywny i zasnęła na 9 miesiecy i obudzila się już z dzieckiem na reku[emoji23]
Bo kuzwa nie wierzę, nie wierzę ze kobieta, która ma juz dziecko nie wie kiedy na usg widać ciążę i wmawia sobie ją pomimo negatywnych bet. To mozna jeszcze wybaczyć kobiecie która jest pierwszy raz w ciąży, i zwyczajnie moze takich rzeczy nie wiedzieć jeszcze. Ale zeby tego nie wiedziala kobieta, która w ciąży juz byla??
Szok szok szok!
.. a czyż nie jest to prawdą ?[emoji848]
Jeśli laska przeczyta, ze lekarz mógł nie stwierdzić ciąży przez zły sprzęt, to owszem, dalej będzie się nakręcać[emoji846]
.. a czyż nie jest to prawdą ?[emoji848]
No w sumie tak, zapomniałam, ze przecież ona jednak jest w ciąży[emoji85]
Beta to druga litera alfabetu. Nie każdy powiazałby to z gonadotropiną kosmówkową.
Zauważ iż ciąża to zaledwie 9 miesiecy a studia medyczne trwają 6 lat
Zauważ iż ciąża to zaledwie 9 miesiecy a studia medyczne trwają 6 lat
Ja mam taką teorię ze autorka postu swoją pierwszą ciążę chyba przespała. O ile w niej w ogole byla!
Szok szok szok!
Na śpika też fajnie [emoji6]
Mi też ciężko uwierzyć że Ona ma dziecko , i wmawia sobie i innym że jest w ciąży ,ale może to śpiąca królewna i było jak piszesz Shea ha ha haha
I tu wracamy do punktu wyjścia rozważań... [emoji848][emoji848][emoji848]
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
Chyba urojonej[emoji23]