reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I oto ja z moim maleństwem w 23t4d

imag00042km.jpg

rybcia - jak to mowia - albo rybki albo akwarium :)
ja wstawie woje zdjecie po powrocie z gor (za 2 tyg) - jak zreperujemy aparat :)

Rzeczywiście Rybci brzusio to maleństwo!:)
Ja za niedługo też wstawie fotke. Ale powiem Wam, ze czuję te 14 kg do przodu, jak chodze po korytarzu w pracy to musi śmiesznie wyglądać, zeby nikt nie miał wątpliwości to wołam: "sprzedaje arbuzy"!W domu czasmi proszę Michała, zeby mi pomógł nosić brzuch:)Hi,hi!No ale nie wygodnie nam się chodzi:)No i waży..... Ciekawe ile kg wyskoczy z tego wielkiego brzucha:)?

Idziu ty chuderlaczku, mozesz jeszcze smigać po górach, ja bym już nie dała rady, ewentualnie spokojne spacerki po niskich ścieszkach. A tak bym sobie pojechała. W każdym razie zrób jakieś zdjęcia i wklej nam no się chociaż napatrzę.
Jedziesz w Polskie góry za granicę?

lidijka - jedziemy do krynicy - czyli do nas;
wlasciwie to nie moge za duzo spacerowac i mam przykazanie od gin ze mam sie bardzo oszczedzac (b. nisko ulozona ciaza - ale szyjka na szczescie dluga :) )
ale jedziemy tylko ze wzgledu na naszego michalka - chodzi o jazde na nartach;
wiec nasz dzien bedzie wygladal nastepujaco - rano chlopcy ida na stok - ja robie cokolwiek :)
po obiadku ja zostaje z malym a tatus idzie zjezdzac na duze gorki;
i tak 5 dni (niestety troche za krotko) - ale potem jedziemy jeszcze do rodzicow tam poodpoczywac (w zeszle lato nie mielismy niestety wakacji ...)
od rodzicow pozycze aparat wiec jakies zdjecia wkleje w watku "nasze fotki" :)

Rybcia fajny malutki brzusio :), mój jest już większy :)

Idzia czekamy na zdjęcia chociaż sobie pooglądamy jak nie możemy jechać w góry :)

reklama
Dziewczyny z południa Polski mają fajnie, blisko w góry, niektóre mają je na codzień. A dla nas pomorzanek to zawsze wielka wyprawa i minimum 10 godzin jazdy.Ciekawe czy jest wśród nas górolka?Hej!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry