ello
Al.Szyszkowska > przykro ze pojawily Wam sie takie problemy w domku
ale dobrze ze Twoj P. nie boi sie prace i chwyta narazie co moze aby Wam bylo lzej. Taki facet to skarb
Z czesem wszystko sie ulozy i napewno wyjdziecie do przodu
a czym Twoj P. sie zajmuje? moze bede mogla jakos pomoc
pisz jak bedziesz czegos potrzebowac!
ooo gratuluje > jak ladnie juz zasypia syneczek
o ile dobrze pamietam to szczepilas swojego synka 6w1 ? teraz bedzie mial druga dawke? ja szczepilam 15 kwietnia pierwsza dawka i lekarz mi mowil ze musi minac minimum 8 tygodni do nastepnej dawki i niedlugo nam juz minie te 8 tygodni a tu w holandi jak narazie przedluza mi sie zalatwienie formalnosci zwiazanych z ubezpieczeniem Malutkiej i martwie sie troche bo niewiem kiedy to juz bedzie zalatwione
a do polski chcialam jechac dopiero pod koniec lipca wiec to moze juz bedzie zbyt pozno
niewiem co robic...
ja caly czas kapie mala w Oilatum a ostatnio sie skusilam i kupilam jej Emolium i poprostu tragedia! skorka na policzkach zrobila jej sie strasznie szorstka momentalnie :/ wiec znowu wrocilam do Oilatum i Mala juz nie ma problemow ze skorka
dobraczarownica > dobrze ze zadzwonilas do rektora! co za durna Baba z tej dziekanki wrrr...
Ania2608 > ja szczzeze polecam dr. Dąbrusia (przyjmuje na Zabobrzu i na Nowowiejskiej na NFZ oraz prywatnie w Jeleniej ale niestety niewiem gdzie i jakie ma ceny bo ja od kilku lat chodze do niego na fundusz) i dr. Juncewicz! Oby dwoje nie pracuja w zadnym szpitalu ale ja uwazam ze to nie jest problem. Przykro ze mialas zle doswiadczenia w szpitalu w JG
ale nieraz tak jest ze sie trafi na takich ludzi. Ja jak rodzilam to spedzilam na porodowce w JG 2 tygodnie ale nie narzekam
owszem bylo kilka osobliwosci ktore mialy zle dni albo w ogole cale zycie zle hihi ale staralam sie to ignorowac bo cala reszta byla bardzo fajna i pomocna i mozna bylo pogadac dowiedziec sie wielu rzeczy i pomoc byla zawsze i smiechy tez byly
ale to tylko moja opinia...
natomiast na Kowary mam alergie! dwa razy tam poronilam i chodzilam prywatnie do dr. Drzewinskiej. owszem zawsze od razu mnie przyjmowali do szpitala ale lekarze z tego szpitala to taka klika dla mnie - trzymaja sie razem i trzeba chodzic do nich prywatnie wrrr.... a personel na patologii ciazy to moim zdaniem tragedia jakas! w ogole nie chce sie tym ludziom pracowac. Pielegniarki sa tak rozleniwione ze rano trzeba samemu do dyzurki do nich dreptac po cholerny termometr i mierzyc cisnienie itd bo one du... nie rusza! kto to widzial zeby chory w szpitalu musial sam po wszystko chodzic! a w jeleniej jak wyladowalam na patologii to caly czas mialam wspaniala opieke i na kazde moje zawolanie byla pielegniarka a jak wstalam raz do toalety to od razu mnie zczaila i z pretensjami "dlaczego ja wstaje bo przeciez ja nie moge - powinnam lezec i odpoczywac a jak czegos potrzebuje to one sa tu od tego zeby mi pomoc" dopiero odpuscila jak powiedzialam ze do toalety ide hiihihi
ale tak jak mowie to sa tylko moje doswiadczenia.
Mam nadzieje ze teraz trafisz na lepszych ludzi i bedziesz zadowolona
Wszystkiego dobrego zycze!
agabe > pozdrowienia
a u nas wszystko fajnie
ostatnio cale dni na dworze spedzamy bo jest tak cieplutko a ja juz sie nawet troche opalilam na buzi bo przeciez blada bylam okropnie ale nogii dalej biale hihi
moja Malutka smieje sie i opowida cos po swojemu hihi jest slodziutka a wczoraj ja przyuwazylam jak lezala na lezaczku ze wygina sie w taka literke "C' glowe i nogi to sie ciagnie i sie prezy i tak powolutku sie juz troche podnosi
wyglada to smiesznie jak tak kombinuje i cwiczy
pozdrawiam