reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

inka85 tak powoli, jeszcze kombinuje z zajęciami dodatkowymi dla dzieci, Natalka zażyczyła sobie balet dziś idziemy zobaczymy czy jej się spodoba. A Szymek na Hip-Hopie zobaczył dziewczyny same powiedział cyt " to dziewczyński taniec " i on nie chce. Dziś Pan prowadzący zajęcia powiedział ze mały ma dryg i czy nie chce spróbować w towarzyskim, ja powiedziałam ze zapisać mogę ale czy Szymka mu się uda utrzymać i zainteresować??? Ja rozpoczęłam wizyty u dietetyczki i mam nadzieje ze mi pomoże, a jak już ułożę popołudnia dzieciom chce na ćwiczenia ja ruszyć.
także troszku się jeszcze dzieje:-D:-)
Co do Szczepienia to mam z Szymkiem w pt ale chyba lizakiem tego nie załatwię:-(, poza tym od jutra rozpoczynamy rehabilitacje. UFFF.

reklama
Heksa Ty to zabiegana kobitka :) na jakie ćwiczenia się wybierasz? A w JG jest balet nawet nie wiedziałam pewnie moje dziecię jak podrośnie też będzie chciało na tańce bo tak lubi

PannaCotta witamy i zapraszamy w więszym gronie weselej :) Może coś więcej o sobie :)

Pogoda do bani siedzenie w domu z moim chorowitkiem trochę ciężkie bo nie widać, że chora i ciągle coś chce robić ;) na spacer niby możemy wyjść ale wiadomo w taką pogodę to wolę nie

Dzień dobry
Panna Cotta witamy serdecznie :-) zostań z nami na dłużej!

Heksa ciekawe co dzieciaki wybiorą, a na język też ich zapisujesz?

Pogoda faktycznie okropna i spacery odpadają. Nas ratuje jedynie basen, zawsze to jakaś alternatywa.
Gdzie ta polska złota jesień?

Panna Cotta witamy serdecznie
Dareczka jest w każdej szkole tańca a w JG są 3 my wybraliśmy Iskre. Zabiegana teraz na początku aby to wszystko poukładać. Ja mam pod nosem Ladyfitness ten co jest nad Netto w Cieplicach tam aerobik, step czy cos na urządzeniach.
Inka 85 tak zapisałam na j. angielski 2x w tyg. bo w szkole ma na lekcjach ma 2x niemiecki i po lekcjach w ramach świetlicy na zajęcia plastyczne do Przystani twórczej. I 1x basen. Zobaczymy ile z tego nam zostanie:-D

Heksa widzę, że grafik ustalony. Ale to dobrze! Ważne by dziecko robiło coś, co będzie lubić, o glupotach myśleć nie bedzie :-)
Kiedyś takich możliwości nie było.

My mamy jeszcze czas ale na pewno będzie język i sport. Zajęcia muzyczne i taneczne raczej nie ale kto to wie, co Młody będzie chciał robić. Póki co mamy basen i to jest strzał w 10!!!

U nas Szymon chodził na piłkę nożna ale jak 2 x oberwał piłka tak się zraził i nie chce, owszem gra chętnie ale niestety na takie treningi nie chce chodzić, w czwartek jedziemy z Szymkiem na 1-rwsza lekcje tańca towarzyskiego ciekawe czy mu się spodoba:crazy:
Co do basenu i nauki pływania musimy się wstrzymać do kończ rehabilitacji.

Heksa to daj znać czy się taniec podobał. Taniec ma niewątpliwie ten plus że o nim człowiek chodzi wyprostowany. Ja chodziłam przez jeden sezon i to był czas kiedy przestałam się garbić :) gdyby nie to że nasza grupa się rozleciała może pochodziłabym dłużej :)

Miłego dnia!

reklama
Ja tez kiedyś chodziłam na tańce do Kurzaka.
Może i człowiek prosty chodzi ale po kilkunastu latach kobiety wyglądają trochę pokracznie- nogi/stopy na zewnątrz i Kaczy kuper :-) :-)

Heksa jeśli mogę spytać- jaką rehabilitację ma Szymon? Korygujecie wadę postawy?

Do góry