reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

haloooooooooooooooooooooo:)
szkola ja odradze dr. Drozdowska!!!!!!!!!! trzeba trafic zeby byla ok!!!
Do Juncewicz chodzilam dlugo i jest ok. To ona wykryla moja torbiel, i wszystko sie zgadzalo co powiedziala!!
Ale, jak wiekszosc wie, ostatnio bylam u dr. Czerniawskiego, i z czystym sumieniem moge go polecic, nie trafilam na lepszego lekarza. Ma czas na kazda pacjentke, nic nie robi na szybko, wyslusza, powaznie podejdzie do kazdego problemu, pomoze, i co najwazniejsze gdy bylam w szpitalu bardzo sie mna opiekowal. Zachodzil kilka razy dziennie, dbal o mnie. Rejestracja telefoniczna, jak poprosisz szybciej zarjstruje, w kolejce sie dlugo nie czeka, chyba ze jest jakies opoznienie, no jak dla mnie na 6!!!!!!!!!
U nas tez pieknie, i zaraz mykamy na plac zabaw, ;)))))))))
Milego dnia.
aaaaaaaaaaaaaaaa Diana a gdzie wy sie wyprowadzacie????????????????

reklama
Monis jeszcze nie do angli :D naraazie walcczymy w pl ;)) Ale mielismy sporo problemow z naszym mieszkaniem na drzymaly czyt. z lokatorami.Wiec po roku męk zdecydowalismy sie tam przeniesc a na nasze miejsce sciagamy dziadkow z wawy . Pozmienialo sie duzo u nas i szkoda ze jestes tak daleko bo chetnie bym poplotkowala ;( ... ehhh
Takze teraz straszny mlyn u nas .... buziaki dla Lenusi ;*

Cześć wam:-) byłam w szpitalu i chyba spróbuję z tą doktor Szumarowską i zobaczę a jak nie podpasuje mi to poszukam innej:tak: A mam pytanie chodzicie może z dzieciakami do dr Żelśkiewicz?? Co o niej sądzicie??

Hej:-)

Diana ja bardzo chętnie zobaczę ubranka:tak: Moja Oliwia nosi jeszcze czasami na 6-9 miesięcy z tym,że wtedy rękawy krótkie:-p Bardzo proszę o zdjęcia:tak:

dzień dobry
Ania o to nie tylko moja jest chyba taka drobniutka my tez czasem jeszcze 6-9 miesiecy :) Zawsze mozna iść do Diany na kawkęi się poznać a przy okazji zobaczyć ubranka a jest tego trochę :)

Ostatnia edycja:
dareczka a ja oczywiście bardzo chętnie:tak: Byłyście ostatnio ważone i mierzone???Oliwia na szczepieniu mając 13 miesięcy 73 cm i 8,800 kg;-)

Inka i Ty narzekasz:szok: Ja nie pamiętam kiedy ostatnio spałam do 8:00.Cieszę się jak czasem do 7:00 pośpimy:sorry2:

reklama
Ania my na tym szczepieniu miałyśmy tez 8800 :) i 74 cm :) teraz czekamy na nastepne 22 marca :) to zobaczymy
Hm a ja dziś do 10 spałam bo A. sie z mala bawil a ja poszłam kimac :)

Do góry