reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
inka, uwielbiam tą rasę:))) Dobrze, że się znalazł:) A to waleczna rasą, więc pewnie sam zaczął bójke:p
Aga, też dziś oglądałam kurteczki w carefurze. Dziewczęce były ok:) Trzymam jutro kciuki, żeby było dobrze z Franiem!

no właśnie mój jest wyjątkiem i jest bardzo łagodny i wręcz strachliwy, a szczeka tylko dla niepoznaki :-D nigdy na nikogo się nie rzucił, unika jakichkolwiek kontaktów z psami i biedak już kiedyś został pogryziony.

Inka, większośc dziewczyn mieszka na Zabobrzu, więc tam cie umiejscowiłam:)
Mało tego - pomyślałam, że jutro po dr wpadne do ciebie z Fr na kawkę, przekażę obiecane rzeczy a potem polecę na zakupy , ha ha:)

No my też do niej. Ino przyjezdża dla nas 10 min przed pracą, żeby Franiu nie miał kontaktu z chorymi dziećmi. Kochana kobieta, naprawdę.
Zawsze idzie nam maksymalnie na rekę, żeby nam ułatwic choć w tym zakresie zycie. Tak więc będę z krasnalem w przychodni ciut przed 8.

A to my dopiero o 13 myslalam z uda nam sie spotkac:( my idziemy bo mala ma plami takie szorstkie na ciele a na nozce juz taka wieksza jak bylismy na szczepieniu powiedziala ze to atopowe zapalenie skory i miala nam cos przepisac ale pielegniarka weszla przeszkodzila i ona zapomniala i my rowniez ale teraz obserwuje mala i widze ze juz wiecej takich plamek ma:/

reklama
Do góry