reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
dobra, to ja biore 100
eraz lece z Fr, odezwe sie ok 13
R podrzuci pendrive
eraz lece z Fr, odezwe sie ok 13
R podrzuci pendrive
inka85
Mamusia Aleksego
dobry wieczór :-)
ależ miałam wczoraj ciężki dzień- właściwie wieczór. zaczeło się niewinnie na plotkach u koleżanki i nagle tel że nam pies uciekł, wieczorno-nocne 4godzinne poszukiwania na szczęście zakończyły się sukcesem, łajza się znalazła niestety pogryziona przez jakiegoś psa i nocna wizyta u weta... do domu wróciłam po 1 i padłam na twarz. dziś kontrola i na szczęście dobre info, że "goi się jak na psie"
a tu widzę cicho, chyba ta pogoda tak działa na wszystkich...
ależ miałam wczoraj ciężki dzień- właściwie wieczór. zaczeło się niewinnie na plotkach u koleżanki i nagle tel że nam pies uciekł, wieczorno-nocne 4godzinne poszukiwania na szczęście zakończyły się sukcesem, łajza się znalazła niestety pogryziona przez jakiegoś psa i nocna wizyta u weta... do domu wróciłam po 1 i padłam na twarz. dziś kontrola i na szczęście dobre info, że "goi się jak na psie"
a tu widzę cicho, chyba ta pogoda tak działa na wszystkich...
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Inka, ty masz teraz statecznym krokiem się przemieszczać a nie uprawiac sprint po Zabobrzu
Kupiłam dzis Franiowi kurteczkę w Carefurrze. Musiałam cos na szybko przed wyjazdem i niedrogo, na kolana nie rzuca, ale ważne, że ciepła jest.
Jutro lecę z młodym rano na osłuchanie i mam nadzieję, ze wreszcie odstawimy antybol. 10 dzień już leci kurcze.
Kupiłam dzis Franiowi kurteczkę w Carefurrze. Musiałam cos na szybko przed wyjazdem i niedrogo, na kolana nie rzuca, ale ważne, że ciepła jest.
Jutro lecę z młodym rano na osłuchanie i mam nadzieję, ze wreszcie odstawimy antybol. 10 dzień już leci kurcze.
inka85
Mamusia Aleksego
6letni pies Shar Pei o dziwacznym imieniu Łapciuch- choć ja wolę wersję Łaper
inka85
Mamusia Aleksego
albo mam jakieś zaćmienie umysłu ze zmęczenia i nie rozumiem albo faktycznie mogłaś mnie dziś widzieć na Zabobrzu ??Inka, ty masz teraz statecznym krokiem się przemieszczać a nie uprawiac sprint po Zabobrzu
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
albo mam jakieś zaćmienie umysłu ze zmęczenia i nie rozumiem albo faktycznie mogłaś mnie dziś widzieć na Zabobrzu ??
ha ha
w nocy, za psem