reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

dziewczyny, mam prośbę ogromną (nie wiem czy sama dam radę w najbliższych dniach) - jeśli byście były na Placu Ratuszowym, sprawdżcie prosze dla mnie dr , która tam przyjmuje. W klatce obok poczty tej małej, dermatolog, kobiełka, nazwiska zapomniałam..:zawstydzona/y: Jak byście mi nazwisko i nr tel spisałby byłabym b wdzięczna:)

reklama
Dziękujemy raz jeszcze baaardzo:)
Fotki wrzucam na grupę.
FraniowaMamo witaj po urlopie:) Czytałam o prezencie tvn-u ale i o ocenie Frania. Zgodnie z zasadą równowagi we Wszechświecie, teraz będzie jakaś dobra akcja:)

Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień - jedziemy z małym do speca od skolioz.

Dzis byłam z moimi robalami u gina. Wizyte skończyliśmy w trójkę w gabinecie..:szok::tak: Młody się obudził w poczekalni, zaczął płakac, więc wzięłam go do gabinetu, potem, odruch wymiotny mu się włączył, więc szybko się ewakuowałam zeby Keppelowi nie daj Boże gabinetu nie zapawił..;-) Ale powiem Wam, że K był taaaaaaaki zaskoczony jak zobaczył małego:-) Powiedział w szoku "Ale on jest swietny!!":tak: No i z tego wszystkiego nie pogadałam z nim o mnie, za to o Franku i owszem;-)

Jutro na pewno będą optymistyczne wieści w sprawie franiowego kręgosłupa:) I nie dziwię się Mu, że płakał u Keppela. Mi tez się tam zawsze chciało wyyyc:) Dobranoc!

o masz:) a czemu to?
Ja lubię specyficzny humor K:) Przez pierwsze 2-3 wizyty musiałam sie przyzwyczajać, ale teraz już gadamy jak "starzy znajomi" (pewnie i przez historie z Franiem, ale to własnie dzieki niemu mały żyje)

Hej
Wyc mi się chciało, bo przeważnie baaardzo długo musiałam tam czekac mimo umówionej godziny. A Keppel jest fachowcem i jest zabawny, ale brakuje mi zainteresowania z jego strony, tzn. o wszystko sama się musiałam dopytywac.
Trzymamy dziś kciuki za dobre wieści:)
Miłego dnia Dziewczyny i Maluszki !!!

reklama
Witajcie mamuśki.
U mnie sporo sie dzieje. POszłam do pracy dodatkowo od października zaczynam studia a dzieci od września idą do przedszkola. Zapisałam je na mickiewicza do tego nowego. Dzieciaki ok, rozrabiają. Niedawno takie malenstwa a teraz dają popalić :)

Do góry