reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Daria zrob te badania i nie martw sie bo napewno wsyzstko jest ok! Malutka jest urocza i ślicznie sie usmiecha wiec zdna krzywda napewno jej sie nie dizeje :-) oj dobrze ze mamy tutaj Age -> zawsze cos madrego nam doradzi!
a dlaczego nie chcesz jejd awac kaszek tych co sa na mleku?

Mnsmile dzieki :*
ale mi smaka na parowke zrobilas haha a tu moge sobie pomarzyc bo u mnie takich wynalazkow nima :no:
cos tam jest takiego a'la parowka niby do bulek ale fuuuujjjj! takie to niedobre!
niema co ale duzo rzeczy mi tu brakuje i powiem Wam ze jak jestem w pl w sklepie to az sie usmiecham do siebie bo taaaaki tam wybor wszyskiego a tu bida! a polskie sklepy tez mam daleko....
oj ciekawe co wymyslilyscie z Lenka :blink: hahaha ale super! no ładnie ja nauczylas sprzatac :-)

Pałeczka haha no to luzik! teraz odpoczywanko przed podroza :-)

Izu oj Wy to km robicie na spacerach! szkoda ze niemam blizej do Ciebie bo ja tez tak lubie wiec razem moglybysmy chodzic ;-)
haha moja tez uwielbia patrzec przez okno :-) a poduche masz wylaczona ze z przodu Mala "zainstalowalas"?
u nas niestety nie mogla z przodu bo tylko w serwisie moge wylaczyc wiec dopiero jak zmienilam fotelik to zaczela ogladac krajobrazy ;-)
aaa i mam dodatkowe lusterko w ktorym widze Mala :-)

No my juz luzik mamy teraz czekamy az ruszymy na lotnisko:) No trzymajcie dziewczyny kciuki za Misie mam nadzieje ze da rade w samolocie i nie bedzie chciala biegac hihi:)

Dziewczynki i jak ze spotkankiem ?? Jest jutro ?? I gdzie na miejscu w jeleniej czy u agi ?? Bo ja nie wiem czy autko bede miala jutro ;/ jesli na miejscu to sie pisze ! gorzej jak gdzies dalej bo to dopiero bede wiedziec jutro rano . Czekam na wiadomosc

a co tu taka cisza?
a na którą to nie wiem - pewnie tak koło 12. Jeszcze Aga musi określić.

reklama
Do góry