reklama
Dareczka
Fanka BB :)
No właśnie na którą godzinę - jak będzie godzina dziewczynom łatwiej się będzie zdeklarować
Dzień dobry
Dzień dobry
Daria zrob te badania i nie martw sie bo napewno wsyzstko jest ok! Malutka jest urocza i ślicznie sie usmiecha wiec zdna krzywda napewno jej sie nie dizeje :-) oj dobrze ze mamy tutaj Age -> zawsze cos madrego nam doradzi!
a dlaczego nie chcesz jejd awac kaszek tych co sa na mleku?
Mnsmile dzieki :*
ale mi smaka na parowke zrobilas haha a tu moge sobie pomarzyc bo u mnie takich wynalazkow nima
cos tam jest takiego a'la parowka niby do bulek ale fuuuujjjj! takie to niedobre!
niema co ale duzo rzeczy mi tu brakuje i powiem Wam ze jak jestem w pl w sklepie to az sie usmiecham do siebie bo taaaaki tam wybor wszyskiego a tu bida! a polskie sklepy tez mam daleko....
oj ciekawe co wymyslilyscie z Lenka hahaha ale super! no ładnie ja nauczylas sprzatac :-)
Pałeczka haha no to luzik! teraz odpoczywanko przed podroza :-)
Izu oj Wy to km robicie na spacerach! szkoda ze niemam blizej do Ciebie bo ja tez tak lubie wiec razem moglybysmy chodzic ;-)
haha moja tez uwielbia patrzec przez okno :-) a poduche masz wylaczona ze z przodu Mala "zainstalowalas"?
u nas niestety nie mogla z przodu bo tylko w serwisie moge wylaczyc wiec dopiero jak zmienilam fotelik to zaczela ogladac krajobrazy ;-)
aaa i mam dodatkowe lusterko w ktorym widze Mala :-)
a dlaczego nie chcesz jejd awac kaszek tych co sa na mleku?
Mnsmile dzieki :*
ale mi smaka na parowke zrobilas haha a tu moge sobie pomarzyc bo u mnie takich wynalazkow nima
cos tam jest takiego a'la parowka niby do bulek ale fuuuujjjj! takie to niedobre!
niema co ale duzo rzeczy mi tu brakuje i powiem Wam ze jak jestem w pl w sklepie to az sie usmiecham do siebie bo taaaaki tam wybor wszyskiego a tu bida! a polskie sklepy tez mam daleko....
oj ciekawe co wymyslilyscie z Lenka hahaha ale super! no ładnie ja nauczylas sprzatac :-)
Pałeczka haha no to luzik! teraz odpoczywanko przed podroza :-)
Izu oj Wy to km robicie na spacerach! szkoda ze niemam blizej do Ciebie bo ja tez tak lubie wiec razem moglybysmy chodzic ;-)
haha moja tez uwielbia patrzec przez okno :-) a poduche masz wylaczona ze z przodu Mala "zainstalowalas"?
u nas niestety nie mogla z przodu bo tylko w serwisie moge wylaczyc wiec dopiero jak zmienilam fotelik to zaczela ogladac krajobrazy ;-)
aaa i mam dodatkowe lusterko w ktorym widze Mala :-)
Pałeczka
No my juz luzik mamy teraz czekamy az ruszymy na lotnisko No trzymajcie dziewczyny kciuki za Misie mam nadzieje ze da rade w samolocie i nie bedzie chciala biegac hihi
dianadawidziuk
Zaangażowana w BB
Dziewczynki i jak ze spotkankiem ?? Jest jutro ?? I gdzie na miejscu w jeleniej czy u agi ?? Bo ja nie wiem czy autko bede miala jutro ;/ jesli na miejscu to sie pisze ! gorzej jak gdzies dalej bo to dopiero bede wiedziec jutro rano . Czekam na wiadomosc
Dareczka
jestem
Dareczka
Ale ja dziś nieprzytomna bo taka senna ja sie na jutro oczywiście jak co to piszę
reklama
dianadawidziuk
Zaangażowana w BB
Jesli w Karpaczu to ja jeszcze nie wiem bo tak jak pisalam nie wiem czy bede miala autko ;( a szkoda bo bardzo bym chciala wkoncu Frania poznac ;(