reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Holly to zdaj relację prosze co jest potrzebne do tego becikowego. Ja tyle wiem, że musze wziąć ze swojej gminy oświadczenie, że u nich się nie starałam o becikowe.

reklama
Tak, ja chodze na grottgera. cenie sobie dr Knapp, ale jest tam jeszcze jedna lekarka, którą też lubię....poczekaj no...wyleciało mi....

Mam, Elżbieta Laszczyk.

Obie są fajne, dokładne, rzeczowe:):)

Potwierdzam, bardzo sympatyczna babka!
a co do ortopedów ... niestety w Jeleniej nie ma dobrych :/ a zwłaszcza dziecięcych :(

cholercia kolezanka zrobila mi smaka na ciastka kukurydziane ale ten jej przepis to do d*** wrrr...
pierwsza blaszka poszla do kosza a i druga lepiej nie wyglada :(

hej:)
zuza niezle,robota poszla na marne:(
Izu ja sie pisze na to przedszkole:)
Moja Mała ma katarek, wczoraj jej leciało ciurkiem z noska, oczka czerwone, dzis juz ok, humor wraca, mam nadzieje ze bedzie lepiej:) Tylko czuje ze mnie teraz chyba bierze... ehhh

ja mam zgagę, zwariuje już!!! a ona siedzi tam i siedzi!!! :)
ja o przedszkolu czy cos takim jak nasz hip hop mysle od dawna... jedynie co mnie przeraza to to, ze nie mam wyksztalcenia pedagogicznego, a czytalam ze trzeba takowe miec albo posiadac w kadrze kogos kto takowe ma.

jeszcze ogladalam ostatnio o takiej dziewczynie ktora otworzyła taki punkt:
http://www.figazmakiem.edu.pl/8/aktualnosci_page.html

ogólnie fajnie to wygląda.

Ostatnia edycja:
Ola > dziekuje za informacje nt. lekarza z grotgera :-)

mnsmile > zdrówka dla Was!!!

Izu > przedszkole > fajny pomysł! Na to zawsze jest zapotrzebowanie :-)

a u nas > hi druga blaszka tez poszla do kosza :-D
Obiad sie gotuje - dzisiaj ogórkowa! Malutka zasnela wreszcie i udalo mi sie ja uspic bez smoczka! huraaa!!!
Ciagle jej ida zabki i jest strasznie marudna a na dodatek wszystko pcha do buzi albo ciagle raczke by jadla.... i juz ma wokol ust podraznione :-(

reklama
zuza a dajesz jej gryzaczek?
bo ja tylko z gazet wiem :) że najlepiej zimny z lodówki gryzaczek podawać jak ząbki idą.

Do góry