reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Holly, wpadłam ino zeby napisac że sie cieszę.
Powiem Ci ze tak sobie myślałam, że to kwestia niedojrzałości OUN, ale dobrze ze dr Siejka to sprawdziła. Dr W to naprawde strata czasu, pieniędzy i zdrowia psychicznego.

Boli mnie gardło:(
Chyba mnie jakies choróbsko dopada:(
Mam nadzieję ze nie kurka

Aga kto to doktor W ?
Ja o gardle nie wspomne, Olka tydzień chora siedzi w domu i wariacji dostaje bo ona chce do szkoły, a ja dostaje wariacji bo przez nią mam gile i kaszel, a na czosnek już patrzeć nie mogę. No ale cóż walne murzynka to mi się z pewnością polepszy! Była ta wywiadówka?

No wiesz co Alu, a kto tak nie doinformował ludzi? Szkoda dzieci!

Ola przykro mi... wiem co czujesz...
Szkoda tylko Natki, bo pewnie czekała.

Ja tak miałam jak pojechałam do Wrocławia na rozdanie dyplomów... naszykowałam się na niedzielę i okazało się że było w sobotę :)

no nastawiłam ja jeszcze - że będzie dużo dzieci, że będzie mikołaj i cukierki....szlag by to trafił...musze jej jakoś wynagrodzić... mam nadzieje, że rano nie będzie sypać to pójdziemy całą czwórką na krótkie chociaż sanki...znerwiłam się jak nie wiem:(

Kaasiutka ja w ciąży leczyłam się domowym sokiem z czarnego bzu produkcji mojej mamy. cholerstwo stawia na nogi w dwa dni:):)

no nastawiłam ja jeszcze - że będzie dużo dzieci, że będzie mikołaj i cukierki....szlag by to trafił...musze jej jakoś wynagrodzić... mam nadzieje, że rano nie będzie sypać to pójdziemy całą czwórką na krótkie chociaż sanki...znerwiłam się jak nie wiem:(

Kaasiutka ja w ciąży leczyłam się domowym sokiem z czarnego bzu produkcji mojej mamy. cholerstwo stawia na nogi w dwa dni:):)

hmm chyba zadzwonię do teściowej :) ona wiem ze jakiś mniszek robiła może i czarny bez ma :)
a z mikołajem kurna tez bym się wpieniła!

Ale się wkur.....
Jak Wam pisałam jutro miałam jechac z Nat na mokołajki do teatru...właśnie się okazało, że to jest dziś...........o 17.30.............

A jak to sie stało?
Wy pomyliliście daty czy was źle poinformowano??
Kurcze, szkoda malutkiej...

Aga kto to doktor W ?
Ja o gardle nie wspomne, Olka tydzień chora siedzi w domu i wariacji dostaje bo ona chce do szkoły, a ja dostaje wariacji bo przez nią mam gile i kaszel, a na czosnek już patrzeć nie mogę. No ale cóż walne murzynka to mi się z pewnością polepszy! Była ta wywiadówka?

No wiesz co Alu, a kto tak nie doinformował ludzi? Szkoda dzieci!

dr Wiatroszak, jedyny neurolog dziecięcy z podpisana umową na NFZ. Przyjmuje tez prywatnie.
Odradzam wizyty.
Ale tylko ona wykonuje eeg u dzieci. Na to badanie jesteśmy tam własnie zdani.

Kasiu, ty sie mnie pytasz o jakąś wywiadówkę?? Przeciez mnie 3 tygodnie juz w domu nie ma.. Nie mam pojęcia co ię dzieje w szkole, domu i zagrodzie..:(

Aga.
No własnie siostra mojego męża, z która miałam jechać źle mi podała termin...i mimo że sie nastawiłysmy z Nat że pojedziemy to ona nie raczyla nas powiadomić kiedy się zorientowała w pomyłce bo sama zrezygnowała z wyprawy!!!!
Kur...żesz jego mać. znerwiłam się nieziemsko...

reklama
No faktycznie Aga, ja szczerze mówiąc też z obiegu wyleciałam :/ Wszystko w rekach naszych faciów a i mój na zwolnieniu, także czuje się jakby były wakacje w domu komplet :)

Troszkę nas zasypało co nie? Zima fajna ale dlaczego tak duuuuuuuuuuuużo śniegu ?

Do góry