reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga:)
Niestety Twoja Nat płaci ogromną cenę tego że Ty musisz być z Franiem na turnusach, wizytach...nie mozna tego jednak uniknąć a pocieszające jest to że wszystko wskazuje że taki stan nie potrwa juz długo.
a dziadkowie...pozostaje tylko współczuć Wam takiego podejscia z ich strony i takiego braku zainteresowania wnuczką / wnuczkami...
Po prostu wytrwaj, nic innego nie umiem Ci doradzić....

reklama
Zuzka:)
wiesz ja myslę że dobrze że temat szczepień poruszył się tak na ostro.

Kaasiutka pokazała ciemniejsze strony i swoje zdanie, ja napisałam swoje, Holly swoje. pojawił się chyba jako taki pełniejszy obraz wszystkich aspektów i tych "za" i tych "przeciw".

Myślę że to dobrze, bo nasze ciężaróweczki będą miały możliwość świadomych własnych decyzji:):):)

brr... a u nas dzisiaj pogoda ze hoho
snieg i slonko na zmiane... jasno i ciemno hiih

kurcze musz eumowic sie do dentysty w okresie swiatecznym i niewiem gdzie :-(
moze podacie mi jakies namiary... ale zeby byl dobry i nie drogi :-D
chyba Aga kiedys podawala ale nie moge znalesc a nie zapisalam ...

a mnie juz od 2 tygodni glowa boli i to w tyms amym miejscu tak dziwnie...
nigdzie sie nie uderzylam ani nic takiego wiec niewiem o co chodzi. A najgorsze jest to ze coraz czescie kreci mi sie w glowie i mam takie helikoptery ze boje sie ze sie przewroce :-(
M. mnie wysyla do lekarza jak przyjedziemy do Pl ale to chyba do ogolnego najpierw musze isc... ale boje sie bardzo...

a u nas sypie dzis i też zimno jak nie wiem...

Zuzka może powinnas zrobic tomografię głowy? takie utrzymujące się bóle w jednym miejscu i zawroty to moim zdaniem niepokojący objaw. powinnas szybko zrobic badania. wizyta konieczna:) nie zwlekaj:)

ale ja sie boje :(
zreszta nawet jak zleci mi jakies badania to pozniej bede dopiero w lutym najwczesniej i ciezko mi sie umowic na jakies badania...

Rany kobieto a czego Ty sie boisz? lepiej chyba sprawdzić co tam się dzieje w tej Twojej głowie niż cierpiec na takie bóle....
Jak takie odległe terminy to może prywatnie idź..ja bym sprawdziła. na co czekasz?

zuza z dentystą Ci nie pomogę... co prawda znam, ale byłam pod koniec listopada i umawiałam się prywatnie do babki na luty!!! Pewnie by się jeszcze znalazło miejsce ale w styczniu. A pewnie Cie już nie będzie w styczniu. Ona bierze 70 zł bez znieczulenia.

A zgadnijcie co mi się śniło.... szczepionki!!! :D

Aga przykro mi z powodu podejścia dziadków :(

Ola > wiem wiem.... musze isc :zawstydzona/y:

Izu > dziekuje za checi :-) faktycznie w styczniu mnie juz nie bedzie..
ale to nie byl chyba koszmar hihi ;-)

ale mam lenia dzisiaj... prasowanie lezy a ja od godziny tylko na nie zerkam zamiast sie zabrac do roboty... juz dawno byloby poprasowane hihi

reklama
Do góry