reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

franiowa mamo takie cuda to w kamiennej, jest tam tylko jedna izolatka i trzy pokoje dla zakaźnych jeden czteroosobowy i dwa dwuosobowe,
a w glowke sie mieli wkluwac bo on naprawde jest gruby i nie mogli mu zyly znalezc ani sie nigdzie wkluc, dwa dni mu probowali sie wkluc i nie mogli:no:
jak znajde jakies jego zdj to wkleje:tak::tak::tak:
czytając powitanie fajną musialas miec mine :-D
co do spotkania z checia bym przyszla no ale ciekawe czy nie bede akurat na porodówce :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczyny, u nas dziś wieczorem hustawka nastrojów.
Najpierw wieści od naszej dr, że Franula ma refluks i podejrzewa podśluzówkowy rozszczep podniebienia, że chirurgi, konsultacje itp Strach ze znowu operacja. Nie chce mi się nawet pisać
Potem wieści od cudownych ludzi, że jest człowiek, który da szablon na rok dla Frania na aukcje charytatywne - te ruszą lada dzień, teraz człowiek siedzi i dopracowuje szablon zupełnie za darmo..
DZwonię do naszej dr

Dzięki Misiu:) Aukcje ruszą lada dzień. Dziś cuuuudowny człowiek przekazał szablon do aukcji za darmo i zrobił stronę Frania!!

Witam ponownie ;-)
Kiedyś pisałam już na bb ale wtedy byłyście chyba w większosci na etapie ciąży porodu itp więc przynajmniej mogłam poradzić i opowiedzieć o swoich przeżyciach z jeleniej góry.
Potem czytałam i tylko zazdrosciłam tych ciąż;) tej bliskości z dzieciaczkami ... Ja ciąże wspominam wspaniale...
No ale teraz wracam bo juz prawie wszystkei dzieciaczki są juz znami więc moze wiecej wspólnych tematów bedzie, bo mój szkrab to już własnie 2 latka skończył;)

Czytałam o spotkaniu - genialny pomysł, ja bym chętnie przyszła z koleżanką posłuchała ekspertów i poprostu pogadała bo powiem szczezrze większość moich koleżanek z jeleniej wyjechało. Mąż pracuje dużo zebym ja mogła siedzieć z maluchem w domku wiec troche rozmów o pierdółkach brakuje

A możeby tak na takie spotkanie zaprosić kogoś od chust? Ja wiązałam malucha i Wam też polecam.
Wiem że czasem organizowane są takie warsztaty i przyjeżdzają eksperci od chust;)

Logopeda też jest dobrym pomysłem!
Buziasy dla was i Waszym maluszków
Teraz postaram sie coś pisać na bierząco...zobaczymy czy mi sie uda

Ostatnia edycja:
A co do spotkania to moze warto zaprosić kogoś w rodzaju super niańki tzn kogoś kto pomaga rozwiązywać problemy wychowawcze i opowie troche o wychowaniu, np jak zachęcić niejadka do jedzenia czy jak nauczyc siusiać do nocnika, jak sobie mają radzić rodzice gdy już nie mają siły...?

reklama
witam dziopki widze duzo fajnych pomyslow co do spotkania ja jestem za :tak::tak::tak::tak:
najbardziej bylabym za tą nianią albo kims takim kogo mozna sie doradzic w sprawie wychowania :tak::tak::tak:
nie ma chyba mamy ktora nigdy nie mialaby problemu z dzieckiem;-)

Do góry