reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
No i co? Dwie strony wcześnej bodaj mówiłam, że jak Kaśka zacznie gadać to zagada nas wszystkie na smierć:-)
A w ciąży to za kompem stać nie wolno. Przed monitorem luzik.
Ale idź się połóż na lewym boczku:)

No i co? Dwie strony wcześnej bodaj mówiłam, że jak Kaśka zacznie gadać to zagada nas wszystkie na smierć:-)
A w ciąży to za kompem stać nie wolno. Przed monitorem luzik.
Ale idź się połóż na lewym boczku:)

Klepanie to moje zboczenie zawodowe, wiesz ile ja się muszę nagadać do moich gimnazjalistów żeby z nich jakiś ludzik normalny potem wyrósł :) Ja teraz to ... leże w łóżku z lapem, a co będę siedzieć, jak laba to na całego :)

No ja ostatnio tez sobie z mężem w nocy pogadałam:)
a teraz drżę czy z tej rozmowy czasem nam trzecie dziecko nie wyszło....
co ma byc to będzie, w kupie raźniej:)

Ach te nasze damosko - męskie rozmowy :) Ja to super mam narazie bo bez żadnych konsekwencji, a jakiś wzmożony popyt teraz mam hmm :)

a ja to lubię takie rozgadane jak KAASIUTKA :)
przynajmniej na forum jakieś życie jest:)
dobranoc

Dzieki Al, z tym gadaniem to dopasowałam się idealnie do mojej teściowej :)

Agunia, czy to juz tak bardzo wazne w tym tyg ciąży jest jak spisz? kurde, u mnie lewy bok to zgroza, najlepiej to na plecach albo prawy :(

Miłego, spokojnego, słonecznego i pogodnego Dnia życzę!

cześć laski:)

KAASIUTKA- co do spania na lewym boku to z tego co słyszałam ma to znaczenie dla przepływu krwi w organiźmie matki, jakaś tam tetnica nie jest przyciśnięta.... ja na lewym boku nie cierpiałam spac z brzucholem- moje młode jak tylko poczuły że układam sie na lewy bok to kopały jak wściekłe.... więc spałam na prawym albo na półsiedząco...i bardzo wysoko po zgaga paliła jak sam diabeł....ble...

cześć laski:)

KAASIUTKA- co do spania na lewym boku to z tego co słyszałam ma to znaczenie dla przepływu krwi w organiźmie matki, jakaś tam tetnica nie jest przyciśnięta.... ja na lewym boku nie cierpiałam spac z brzucholem- moje młode jak tylko poczuły że układam sie na lewy bok to kopały jak wściekłe.... więc spałam na prawym albo na półsiedząco...i bardzo wysoko po zgaga paliła jak sam diabeł....ble...

Masz rację moja droga! Pamietam na kursie z Pierwszej Pomocy .... ułożenie kobiety w pozycji bocznej ustalonej tzw bezpiecznej z widoczną ciążą tylko NA LEWYM BOKU! Kurcze tylko nie wiedziałam ze to już, nie cierpię spania nalewym boku :crazy: serce mnie uciska, wrrrr

reklama
Lewy boczek. Tylko tak:) Wtedy dzieciątko jest najlepiej odżywiane:)

Olu, nie powiedziałabym, że z Ciebie mruk:) Choć w sumie rozumiem Cię doskonale. Ja też lubię sobie pomilczeć. Kiedyś wybrałam się z siostrą na spacer, ta mi trajkocze nad uchem, ja nic.. W końcu po kilku minutach wkurzona siostra powiedziała: ty to sobie psa na spacery powinnaś kupić..:)

Oczka ok!!!!

Do góry