reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

okazje ,życzenia...

LENKO
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.
lenka  2.jpg

MAJECZKO
Twoje pierwsze urodziny
to radość dla całej rodziny.
Spełnienia dziecięcych marzeń,
Szczęścia, radości i wielu prezentów
serdecznie życzy BB-CIOCIA
majka.jpg

Jolka spełnienia marzeń i 100 lat w szczęściu!!!!
super54321.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Najpierw spóźnione ale szczere:
POLUNIU , STASIU , OSKARKU DUŻO DUŻO ZDRÓWKA I RADOŚCI A TAKŻE SZCZĘŚCIA NA CO DZIEŃ :*:*:*

LENKO , MAJECZKO DLA WAS DZIEWCZYNKI RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO DOBREGO , SAMYCH RADOŚCI I MIŁOŚCI I ZDRÓWKA :*:*:*

KOCHANA JOLUŚ :* WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO SOBIE ZAPRAGNIESZ :*:*:*:*

Lenuś 100 lat, 100 lat śpiewamy z Matim od rana również dla Ciebie!

dzieciaki.jpg

Jolek
, no wreszcie możemy życzyć Ci sto lat bez pomyłki hi hi. To dziś 17 maja, a nie jak kiedyś dałyśmy się nabrać - pamiętasz?

~~Lenko, Majeczko ~~
W dniu Waszych pierwszych urodzin,

oprócz życzeń,
jakie zwykle składają ludzie:
zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
zabawek, całusów, przyjaciół,
życzymy
abyście miały jak najwięcej dni w życiu,
w których powiecie : JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!
100 Lat dziewczynki życzy Igorek z mamusią
:)

Zobacz załącznik 465802

P.S. Dziękuję kochane za pamięć i życzenia :*

Maju, Lenko - kochane słoneczka, życzymy Wam, żebyście zawsze rozpromieniały świat wokół Was radością!
Zosia z mamą

Joluś - kochana, życzę Tobie spełnienia marzeń, pokoju, radości serca i miłości na każdy dzień! Pociechy z Twoich mężczyzn:-D

KUBUSIU
W życie wesoło, jak jaskółeczka,
wpłynęła rok temu mała łódeczka.
Na jej pokładzie Kubuś stoi,
żagle napina, nic się nie boi.
Krzyczy ochoczo: Niech moja mama o swego synka się nie boi,
ja mamo droga sobie poradzę, bo przecież zawsze przy mnie stoisz!
Kochani rodzice, ja się nie "mażę",
nie straszni mi są nawet korsarze
i przez ocean życia przepłynę
z głową do góry - bo jestem Wasz synek :)
A my życzymy:
pomyślnych wiatrów małej łódeczce na Wielkim Życia Oceanie,
szczęśliwej drogi, gdziekolwiek popłyniesz Malutki Kapitanie!
BB CIOCIA Z RODZINKĄ :***
kubus.jpg

reklama
Do góry