reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

okazje ,życzenia...

reklama
Jasiu 100 lat :*
IMG_1606_(800_x_600).jpg

Jasieńku w dniu Twoich Pierwszych Urodzin,
W dniu pełnym radości,
Najlepsze życzonka,
Pięknego w życiu słonka,
Smutków małych jak biedronka,
Zawsze uśmiechniętej buzi,
Mnóstwa słodkich całusów
I spełnienia wszystkich marzeń !!!!
Życzą bb ciotka i kolega Igorek :)

prezent.jpg

dziewczyny jesteście wspaniałe. dziękujemy Wam bardzo za pełne serdeczności i przyjaźni życzenia.

nie spodziewałam się :happy: dziękuje bardzo

P.S. czemu prawie przy każdych życzeniach są edycje przez VI ?

Paulina, Kamcia poprzenosiła posty, które były na maju, bo my tutaj składałyśmy życzenia, a tam o Jasiu wspominałyśmy przy swoich postach, tak jak to robimy przy życzeniach dla okrąglaków. Kamcia to porozdzielała i przeniosła tutaj:)

tak Paulina , jeśli ktoś pisał zyczonka na roczek w majowym wątku przenosiłam tutaj poniewaz tu mamy specjalny temat na życzonka a roczek to ważne wydarzenie :-) więc żeby nie zginęło w tle tematów dziennych
buziaczków na okrągłe miesiące nie przenoszę bo to zwykłe buziaczki i w sumie sa prawie codziennie dla innego z dzieci ;-) i duuuużo tego , a sa skromne
a na roczek to wiadomo ze wkleja się obrazki , torty itp :-)
więc powycinałam części dot urodzin i poprzenosiłam w watek życzeniowy

reklama
Do góry