reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okazje ,życzenia...

samych cudownosci igorku kochany!! bursdag[1].jpg

reklama
W dniu Twoich pierwszych urodzin,
oprócz życzeń,
jakie zwykle składają ludzie:
zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
zabawek, całusów, przyjaciół,
życzymy
abyś miał jak najwięcej dni w życiu,
w których powiesz, że jesteś
SZCZĘŚLIWY!!!
100 LAT IGUŚ!!!

Bea dla Natalki również spóźnione ale bardzo szczere życzenia. Zdrówka, radości dużo miłości, i wielu szczęśliwych dni.

Joluś równo rok temu tuliłaś swoje maleńkie szczęście w ramionach a teraz.... teraz to już normalnie FACET:-)

Igorku mój kochany życzymy ci z Franciszkiem radości, uśmiechu, zdrówka, szaleństwa :tak:

Ogromne buziaki słonko w Twoje pierwsze urodzinki:********************************

Lepi dla Ciebie buziak urodzinowy:*****************
Igi mój Ty przystojniaku jeszcze raz 100 lat :********************
Bea dla Natalki również buziak :****************

Matko nie mogę uwierzyć że nasze maluchy już roczki mają aż się łezka w oku kręci dopiero co z brzucha wylazły gliździnki:eek: :-)

Ale mamusie choćby nie wiem które urodziny mijały nigdy nie zapomnimy chwili kiedy pierwszy raz zobaczyłyśmy nasze dzieci, ten pierwszy płacz słyszę do dzisiaj Boże jak wtedy było cudownie i szczęście trwa nadal:tak:

Jolek najpiękniejsze i najcudowniejsze życzenia dla Igorka.

życzę mu samych cudownych chwil, aby zawsze był szczęśliwy i z uśmiechem przechodził przez życie.

Bea dla was spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe dla cudownej księżniczki.

lepi 100 lat :))

Igorku kochany dużo zdrówka samych słonecznych dni, tylko uśmiechu na tej ślicznej buźce
Buziaki od Madzi i Paulinki od Barusia porządna grabka a od ciotki mocne tulanko

reklama
Do góry