reklama
mojeszczescia
Fanka BB :)
W dniu Twoich pierwszych urodzin,
oprócz życzeń,
jakie zwykle składają ludzie:
zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
zabawek, całusów, przyjaciół,
życzymy
abyś miał jak najwięcej dni w życiu,
w których powiesz, że jesteś
SZCZĘŚLIWY!!!
100 LAT IGUŚ!!!
oprócz życzeń,
jakie zwykle składają ludzie:
zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
zabawek, całusów, przyjaciół,
życzymy
abyś miał jak najwięcej dni w życiu,
w których powiesz, że jesteś
SZCZĘŚLIWY!!!
100 LAT IGUŚ!!!
Bea dla Natalki również spóźnione ale bardzo szczere życzenia. Zdrówka, radości dużo miłości, i wielu szczęśliwych dni.
Joluś równo rok temu tuliłaś swoje maleńkie szczęście w ramionach a teraz.... teraz to już normalnie FACET:-)
Igorku mój kochany życzymy ci z Franciszkiem radości, uśmiechu, zdrówka, szaleństwa
Ogromne buziaki słonko w Twoje pierwsze urodzinki:********************************
Igorku mój kochany życzymy ci z Franciszkiem radości, uśmiechu, zdrówka, szaleństwa

Ogromne buziaki słonko w Twoje pierwsze urodzinki:********************************
Lepi dla Ciebie buziak urodzinowy:*****************
Igi mój Ty przystojniaku jeszcze raz 100 lat :********************
Bea dla Natalki również buziak :****************
Matko nie mogę uwierzyć że nasze maluchy już roczki mają aż się łezka w oku kręci dopiero co z brzucha wylazły gliździnki
:-)
Ale mamusie choćby nie wiem które urodziny mijały nigdy nie zapomnimy chwili kiedy pierwszy raz zobaczyłyśmy nasze dzieci, ten pierwszy płacz słyszę do dzisiaj Boże jak wtedy było cudownie i szczęście trwa nadal
Igi mój Ty przystojniaku jeszcze raz 100 lat :********************
Bea dla Natalki również buziak :****************
Matko nie mogę uwierzyć że nasze maluchy już roczki mają aż się łezka w oku kręci dopiero co z brzucha wylazły gliździnki

Ale mamusie choćby nie wiem które urodziny mijały nigdy nie zapomnimy chwili kiedy pierwszy raz zobaczyłyśmy nasze dzieci, ten pierwszy płacz słyszę do dzisiaj Boże jak wtedy było cudownie i szczęście trwa nadal

P
paulina007
Gość
Jolek najpiękniejsze i najcudowniejsze życzenia dla Igorka.
życzę mu samych cudownych chwil, aby zawsze był szczęśliwy i z uśmiechem przechodził przez życie.
Bea dla was spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe dla cudownej księżniczki.
lepi 100 lat
)
życzę mu samych cudownych chwil, aby zawsze był szczęśliwy i z uśmiechem przechodził przez życie.
Bea dla was spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe dla cudownej księżniczki.
lepi 100 lat
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Lepi 100 lat dla Ciebie :*:*:*
Igorku również 100 latek życzę :-)
Igorku również 100 latek życzę :-)
reklama