reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

okazje ,życzenia...

samych cudownosci igorku kochany!! bursdag[1].jpg

reklama
W dniu Twoich pierwszych urodzin,
oprócz życzeń,
jakie zwykle składają ludzie:
zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
zabawek, całusów, przyjaciół,
życzymy
abyś miał jak najwięcej dni w życiu,
w których powiesz, że jesteś
SZCZĘŚLIWY!!!
100 LAT IGUŚ!!!

Bea dla Natalki również spóźnione ale bardzo szczere życzenia. Zdrówka, radości dużo miłości, i wielu szczęśliwych dni.

Joluś równo rok temu tuliłaś swoje maleńkie szczęście w ramionach a teraz.... teraz to już normalnie FACET:-)

Igorku mój kochany życzymy ci z Franciszkiem radości, uśmiechu, zdrówka, szaleństwa :tak:

Ogromne buziaki słonko w Twoje pierwsze urodzinki:********************************

Lepi dla Ciebie buziak urodzinowy:*****************
Igi mój Ty przystojniaku jeszcze raz 100 lat :********************
Bea dla Natalki również buziak :****************

Matko nie mogę uwierzyć że nasze maluchy już roczki mają aż się łezka w oku kręci dopiero co z brzucha wylazły gliździnki:eek: :-)

Ale mamusie choćby nie wiem które urodziny mijały nigdy nie zapomnimy chwili kiedy pierwszy raz zobaczyłyśmy nasze dzieci, ten pierwszy płacz słyszę do dzisiaj Boże jak wtedy było cudownie i szczęście trwa nadal:tak:

Jolek najpiękniejsze i najcudowniejsze życzenia dla Igorka.

życzę mu samych cudownych chwil, aby zawsze był szczęśliwy i z uśmiechem przechodził przez życie.

Bea dla was spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe dla cudownej księżniczki.

lepi 100 lat :))

Igorku kochany dużo zdrówka samych słonecznych dni, tylko uśmiechu na tej ślicznej buźce
Buziaki od Madzi i Paulinki od Barusia porządna grabka a od ciotki mocne tulanko

reklama
Do góry