oliwiajaaa
Początkująca w BB
Czesc. Z ojcem mojego dziecka przestałam sie widywać na początku ciąży. Najpierw co nie co sie interesował ale potem kontakt sie urwał on ani razu nie pofatygował sie żeby do mnie przyjechać i porozmawiać o ciąży co i jak będzie. Gdy ja chodziłam z brzuszkiem on miał już inna łaskę zabawiał jej dzieci i zażywał dragi i alko. Zostawił mnie całkiem samą ... W trakcie porodu byłam sama ani razu nas też w szpitalu nie odwiedził i później nawet nie pytał sie czy synek jest zdrowy. Chciałam mu teraz zakładać sprawę o alimenty i ograniczenie lub odebranie praw rodzicielskich. Niestety kilka dni temu on sie do mnie odezwał że przemyślał wszystko i jednak chce uczestniczyć w życiu dziecka i być wzorowym ojcem. Mój synek ma już prawie 6miesiecy. Nie wiem co mam myśleć ponieważ lepiej nam było bez niego. Moim zdaniem niepotrzebnie tylko będzie mieszał w głowie temu dziecku teraz . Doradzi mi ktoś czy taką sprawę jest jeszcze sens zakładać? I czy w ogóle istnieje taka możliwość żebym z dzieckiem mogła sie wyprowadzić do innego miasta?