Verona26
Fanka BB :)
Serio [emoji23][emoji23] Tak było [emoji23][emoji23]
Od pierwszwgo dnia na forum jakos tak wyszlo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od pierwszwgo dnia na forum jakos tak wyszlo
Nie denerwuj się, wszystkie tu trzymamy kciuki, więc musi być dobrzeJa ide jutro i zaczynam łapac stresa [emoji14] kurcze tak jak czlowiek caly czas byl opanowany tak nerwy zaczynaja sie załączac
dostałaś leki na to? u mnie lekarz podejrzewa guza przysadkiJa miałam to .
To czekanie było takie nudne
Wyszła mi hiperprolaktynemia tzn prolaktyna miałam 15 a po tym leku po 1h ma wzrosnac max 6razy ja miałam 11 razy więcej . Ten lek działa jak taki dobry wkurw haha pod wpływem stresu hak reagujesz
Dobra przypomniało mi Sie bo ja to robiłam ponad rok temu . Jeśli urośnie dużo to fakt podejrzewa się guza przysadki. Jutro ci mogę zdjęcie tego wysłać bo teraz już w łóżku jestem . Dostałam na prolaktyne noprolac ale brałam go 2mies wszystko się u mnie wynormowalo.dostałaś leki na to? u mnie lekarz podejrzewa guza przysadki
Bardzo rozsądne podejście. Ściskam Cię, odpoczywaj.Na razie chce odetchnac. Chce zeby to krwawienie sie zaczelo i skonczylo.
Nie zalamuje sie.
W marcu umowie sie do lekarza i zobaczymy co wyjdzie
Dziękuję ja jutro ide na to badanie o 7:40 wykupiłam tabletki ,ktore jutro mam sobie zapodacDobra przypomniało mi Sie bo ja to robiłam ponad rok temu . Jeśli urośnie dużo to fakt podejrzewa się guza przysadki. Jutro ci mogę zdjęcie tego wysłać bo teraz już w łóżku jestem . Dostałam na prolaktyne noprolac ale brałam go 2mies wszystko się u mnie wynormowalo.
Bo będziesz mieć PRL badana i po badaniu dostaniesz tabletkę 1h po niej PRL znowu. Ja miałam raz nie dwa razy . Wystarczyło tak babka powiedziała i tabletkę ci dadzą jak pokażesz skierowanie na to badanie.
Jeśli jest dużo przekroczone to podejrzewa się guza przysadki ja juz na ten temat dużo czytałam. Ja miałam nie max 6 jaki pisze tylko aż 11x więcej przekroczony
Hahaha śmiesznie to musiało wyglądać jak stary musiał być skitrany za kotarą jak intruz
Ja sie wlasnie malo nie posikalam... kupilismy takie oslonki na owoce i warzywa zeby nie schly w ikei... przyszlo co do czego dzis trzeba bylo nalozyc to na ogorka wygladalo to .... domyslcie sie
Hej dziewczyny.
Beta dzisiaj tylko 45.. zycie...
Heeeej hej!!!
Jestem
Żyje, jeszcze nie umarłam
Na wasze nieszczęście
Przepraszam że się nie odzywałam Ale miałam mega intensywny weekend. Kumpela.sie rozwodzi, więc musiałam ja wesprzeć na duchuU mnie okej jakby co Ale nie nadrobić Was, bez szans WGL. Jestem dzisiaj już osrana, bo jutro mam pierwsza wizytę i nie wiem czego się spodziewaćDenerwuje się okropnie! Jak były jakieś II kreseczki to gratulacje dziewczyny@Smerfetka94 Kochana tak bardzo mi przykro, tak BARDZO Ci kibicowalam... Trzymaj się tam!!+
U mnie w rodzinie sporo bliźniaków