reklama
Qwertyy77
Fanka BB :)
Dawaj tu pomożemy Ci i w staraniach i w zrobieniu dobrej zupy i w czym tylko zechceszDziewczyny, ja jestem tu nowa i nowa w ogóle na forach, nie dam rady na dwa wątki! A tyle Was czytałam, chcę Was czytać dalej!
bleucoco
3 tyg od zapłodnienia tak Mam nadzieję, muszę przestać się fiksowaćJa w pierwszej ciąży byłam na USG w 5 tyg i był pęcherzyk bez niczego widocznego jeszcze w środku . Dwa tygodnie później było bijące serduszko. Ty chyba jesteś w 3 tyg ? To możliwe że widać jeszcze niewiele . Spokojnie to wszystko musi się tam uformować
bleucoco
A no i powiedziała, żeby witaminy prenatalne sobie brać. Znacie jakieś polecane? Tylko, że Folik jest lepszy jeśli chodzi o kwas foliowy, bo to lek a nie suplement diety i go kupiłam kilka dni temu, a pewnie wszystkie prenatalne zawierają też kwas foliowy
Matka. Wariatka
Hahahaha nie wierzę ogórkowe staraczki
Mrufka®®®
Ja nic nie dostałam tzn dostałam to że mu głupio bo ja mu kupiłam kubeczek do pracy ofkors z ale on tego nie wieSory kobity, ale nie dość, że okres 1 dzień to jeszcze mnie czyści... w sensie jelita. No obłęd jakiś. A krew taka żywoczerwona bez skrzepów, głupi jakiś ten okres eh. Oby szybko minął...
Ja dostałam 3 róże... na walentynki... szał ciał
Załączniki
margaretka89
Trzymam za słowoDawaj tu pomożemy Ci i w staraniach i w zrobieniu dobrej zupy i w czym tylko zechcesz
reklama
Mikstura
Co ciekawego czytasz?
Ja się wyłączam, czas relaksu, relaksu to czas dobrej nocy dziołszki [emoji7]