reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Mam tak od paru tygodni 😂😂 tylko ze u mnie zacxyma sie odkładać na boczkach, ale co ja w ciazy jedzenia bede sobie zalowac 😂
Haha 😂💪🏻 Ty masz starszą ciążę, czyli rozumiem, że ze mną wszystko w porządku 😂 Ale to jest męczące jak nie mam jedzenia pod ręką np. teraz jak wracam z pracy. Zaraz mi rozerwie żoładek z głodu. Okropny ból. Na jutro muszę nakupować przekąsek bo nie wytrzymam...

Zazdroszcze wam tego apetytu ja kolejny dzien na co spojrze to nudnosci :( ta moja dzidzia juz od początku daje sie we znaki:p
Nie zazdrość serio 😂. Ból z tego głodu jest niemiłosierny. Jakby ktoś nagle bez ostrzeżenia ściskał mi z całej siły żołądek. Jak nie ma się nic pod ręką to jest ciężko :( Muszę się zaopatrzyć w przekąski na jutro do pracy. Dziś śniadanie, owoce i obiad nie wystarczyły. Może jakieś wafelki ryżowe kupię :)

Haha 😂💪🏻 Ty masz starszą ciążę, czyli rozumiem, że ze mną wszystko w porządku 😂 Ale to jest męczące jak nie mam jedzenia pod ręką np. teraz jak wracam z pracy. Zaraz mi rozerwie żoładek z głodu. Okropny ból. Na jutro muszę nakupować przekąsek bo nie wytrzymam...
Haha ja ciagle w torebce cos nosze, potrafie wracac autem z pracy i jesc cos w trakcie bo juz mi sie chce 😂

Haha ja ciagle w torebce cos nosze, potrafie wracac autem z pracy i jesc cos w trakcie bo juz mi sie chce 😂
Boziu to ja muszę taki sam system wypracować, bo to przecież można się wykończyć. To przecież nie taki zwykły głód, tylko taki jakby się co najmniej tydzień nie jadło i który już zagraża zejściem 😂

reklama
Do góry