reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Ja tak mam na początku ciąży... Nie mogę patrzec na moja mama [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356] Ma przerabane! [emoji23][emoji23] Zasamj aż boi się do mnie odezwać, nie wiem czemu tak mam, okropne to jest!
A ja mam dziś depreche i denerwuje mnie dosłownie WSZYSTKO

reklama
kurcze ja Ci wspolczuje tego bólu glowy i mam nadzieje, ze to tylko na poczatku ciazy i minie niedlugo... mnie ostatnio tez pobolewala a ja w zyciu nie narzekalam na bol glowy. Ile czlowiek musi sie nameczyc... oby te nasze dzidzisie byly podobne do nas, bo jak ja tyle dolegliwosci mam od poczatku ciazy a maluch urodzi sie podobny do P. (dzis juz dowiedzialam sie, ze bedzie synuś, wiec 1;0 dla P. bo dzidzius ma siusiaczka) to gdzie ta sprawiedliwosc? :D
Łoooooo ale super ze synuś. GRATULUJE ❤️❤️❤️

Super gratuluję synusia!!! A który to tydzień? [emoji173][emoji4]
dziekuje kochana ❤ 19+1. moj P. dzisiaj oszalal z radosci, hehe. Zwlaszcza ze nie powiedzialam mu od razu, tylko poczekalam az wroci z pracy, dalam czarnego balona z napisem boy or girl do przebicia, w srodku bylo niebieskie konfetti. do tego dostał malutkie autko resoraka i skarpetki niebieskie :D w poniedzialek mam połówkowe to troche sie boje ale mam nadzieje, ze wszystko dobrze z maluszkiem.

Ja tak dziś Ja się czulalam jak miałam nerwicę... to bylo okropne uczucie z którym nie umiałam sobie poradzić [emoji848][emoji20] niech wraca ten Twój mąż będzie Ci raźniej [emoji4]
A ja mam dziś depreche i denerwuje mnie dosłownie WSZYSTKO

To Wam wspolczuje... ja tp chyba zaraz pojde spac i bedzie spokoj. Nawet kaszlnac sobie w spokoju mocniej nie moge... bo mi od razu podchodzi :(

Ja zjadłam 4 domowe pączusie :) ahh wczoraj mnie w pochwie kuło dziś co jakiś czas rwą uda ohh ciekawe kiedy ta @ przyjdzie... Pewnie ten 7 cykl też do niczego ahh a przytulaliśmy się co 2-3 dni a czasem i codziennie ehh

dziekuje kochana ❤ 19+1. moj P. dzisiaj oszalal z radosci, hehe. Zwlaszcza ze nie powiedzialam mu od razu, tylko poczekalam az wroci z pracy, dalam czarnego balona z napisem boy or girl do przebicia, w srodku bylo niebieskie konfetti. do tego dostał malutkie autko resoraka i skarpetki niebieskie :D w poniedzialek mam połówkowe to troche sie boje ale mam nadzieje, ze wszystko dobrze z maluszkiem.
pamiętam jak w pierwszej ciąży mi po głowie chodził taki pomysł, żebyśmy oboje nie wiedzieli, lekarz by nam napisał na karte, a pózniej przyjaciółka by właśnie przygotowała balona, albo babeczki albo coś w tym stylu ;) no i płeć u nas była zasłonięta pępowiną , więc powiedzieliśmy, żeby już tak nie zaglądał i nie szukał, że chcemy mieć po porodzie niespodziankę....aż do 8 miesiąća była niepodzianka... no i, bylam na kontrolnym usg u innego lekarza, on nie wieddział, że nie wiemy i chcemy mieć niespodziankę, ja jakoś zapomniałam powiedzieć, a on do mnie - chłopak waży .... itd :) haha także nici z niespodzianki był. w tej ciąży chce urządzić imprezę dla najbliszszych i dowiedzieć się razem z nimi :)
gratuluje chłopaka :) Macie już imie?

reklama
Kochana będzie wszystko dobrze! [emoji173][emoji173][emoji173] Czyli zrobiłaś tak jak chcials! Super! Ja tez planuje powiedzieć płci w taki sposób! Pewnie emocje nie do opisania [emoji173][emoji173]
dziekuje kochana [emoji173] 19+1. moj P. dzisiaj oszalal z radosci, hehe. Zwlaszcza ze nie powiedzialam mu od razu, tylko poczekalam az wroci z pracy, dalam czarnego balona z napisem boy or girl do przebicia, w srodku bylo niebieskie konfetti. do tego dostał malutkie autko resoraka i skarpetki niebieskie :D w poniedzialek mam połówkowe to troche sie boje ale mam nadzieje, ze wszystko dobrze z maluszkiem.

Do góry