reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Olej głupie baby! Oby gin był rzeczowy i konkretny! [emoji173][emoji109][emoji109] mocno trzymam kciuki!
Powiedziały przynajmniej na koniec, że jak beta tak ładnie rośnie to na pewno będzie dobrze, ale tak czy siak wkurzyły mnie. to lekarz powinien decydować czy chce robić USG a nie one. A odmowić kobiecie założenia karty ciąży gdy ja teraz jestem tak emocjonalna, to naprawdę bezczelność.

A ja dzwoniłam dziś do rejestracji i mówiłam ze jestem 4dni przed @ ona mnie kojarzyła bo mi monitoring robiła i powiedziała ze jeśli test wyszedł czułość 25 4 dni przed @ to w przyszłą niedzielę mogę ale nie musze zobaczyć pikanie serca tzn może nie będzie słychać ale widać . 😍 oby . I zobaczymy czy polipy się zmniejszyły. Mówiła ze przyrasta ładnie skoro wczoraj test czułość 10 wyszedł lekki a dziś 25 czułość Pregnant pokazał to nie ma uja we wsi musi być dobrze . Zresztą czym am się verony bo mnie tak zaczarowala ze jej nie opuszczę aż do rozwiązania. @Verona26 nie pozbędziesz się mnie już zaczarowalas to teraz chuchaj i na moje tez .

Trzeba było im pierdzielnac w czaszkę z 2 razy, od razu by się zastanowily co mówią. Głupie babsztyle! [emoji16][emoji109] Mogłaś powiedzieć że kobiety w ciąży się nie derwuje bo mogą poczuć jaką Twoja ręka jest ciężka [emoji23][emoji23]
Powiedziały przynajmniej na koniec, że jak beta tak ładnie rośnie to na pewno będzie dobrze, ale tak czy siak wkurzyły mnie. to lekarz powinien decydować czy chce robić USG a nie one. A odmowić kobiecie założenia karty ciąży gdy ja teraz jestem tak emocjonalna, to naprawdę bezczelność.

Dziwne baby
Ale tak samo jak polozna kazala mi od razu jechac: dowiedzialam sie ze kilkukrotny przyrost w 48h jest za maly, mam za tydzien zrobic sikanca i od tego czasu 2 tyg i sie pojawic...

reklama
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji16] spoko trzymaj się, tylko mi spódnicy nie podrzyj [emoji23][emoji23][emoji23] Będzie dobrze zobaczysz,, jak ja tak mówię to tak będzie! [emoji173][emoji173][emoji7]
A ja dzwoniłam dziś do rejestracji i mówiłam ze jestem 4dni przed @ ona mnie kojarzyła bo mi monitoring robiła i powiedziała ze jeśli test wyszedł czułość 25 4 dni przed @ to w przyszłą niedzielę mogę ale nie musze zobaczyć pikanie serca tzn może nie będzie słychać ale widać . [emoji7] oby . I zobaczymy czy polipy się zmniejszyły. Mówiła ze przyrasta ładnie skoro wczoraj test czułość 10 wyszedł lekki a dziś 25 czułość Pregnant pokazał to nie ma uja we wsi musi być dobrze . Zresztą czym am się verony bo mnie tak zaczarowala ze jej nie opuszczę aż do rozwiązania. @Verona26 nie pozbędziesz się mnie już zaczarowalas to teraz chuchaj i na moje tez .

Do góry