reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ogłoszenia różne

Poszukuję pokoju,przynajmniej na kilka miesięcy. Jestem studentką i w marcu będę mamą,niestety samotną. Szanowny tatuś ma nas gdzieś. Jeśli nie znajdę czegoś szybko,to wyląduje na ulicy. Natomiast na kawalerkę mnie nie stać. Proszę o informację,jeśli któraś z mam coś wie o jakimś lokum do wynajęcia.
Pozdrawiam;)

reklama
Zapraszam na wakacyjne warsztaty we WROCŁAWIU:
Rodzicom, którzy chcą więcej!

"Rodzicom, którzy chcą więcej" to warsztaty będące przełożeniem wiedzy psychologicznej i pedagogicznej na praktyczny język i konkretne techniki.

WROCŁAW, Karłowice

w sobotę 9.07, od 9 do 18 rodzice, którzy chcą trwale i skutecznie zmienić relację z dzieckiem na lepszą, opartą na zasadach i autorytecie będą doskonalić swoje umiejętności.
Znajdzie się czas na nieco teorii, dużo ćwiczeń i rozwikłanie własnej trudności wychowawczej!

Organizatorzy zapewniają dwudaniowy obiad oraz przerwę kawową ze świeżo pieczonym ciastem. Posiłki to doskonały czas aby powymieniać się doświadczeniem z innymi rodzicami, podyskutować, poznać się i porozmawiać.

GRATIS! Uczestnicy warsztatów w ciągu miesiąca mogą skorzystać z indywidualnych konsultacji u prowadzących!

Trenerzy: Aleksandra Gajek, Magdalena Krajewska

Inwestycja: 190 zł od osoby, 270 zł od pary
PROMOCJA!!! Uzyskaj rabat 10% szczegóły na:
Rodzicom, którzy chcą więcej! | Aleksandra Gajek

liczba miejsc ograniczona!
ZAPISZ SIĘ TERAZ!

"Rodzicom, którzy chcą więcej" to warsztaty będące przełożeniem wiedzy psychologicznej i pedagogicznej na praktyczny język i konkretne techniki.

WROCŁAW, Karłowice

w sobotę 9.07, od 9 do 18 rodzice, którzy chcą trwale i skutecznie zmienić relację z dzieckiem na lepszą, opartą na zasadach i autorytecie będą doskonalić swoje umiejętności.
Znajdzie się czas na nieco teorii, dużo ćwiczeń i rozwikłanie własnej trudności wychowawczej!

Organizatorzy zapewniają dwudaniowy obiad oraz przerwę kawową ze świeżo pieczonym ciastem. Posiłki to doskonały czas aby powymieniać się doświadczeniem z innymi rodzicami, podyskutować, poznać się i porozmawiać.

GRATIS! Uczestnicy warsztatów w ciągu miesiąca mogą skorzystać z indywidualnych konsultacji u prowadzących!

Trenerzy: Aleksandra Gajek, Magdalena Krajewska

Inwestycja: 190 zł od osoby, 270 zł od pary
PROMOCJA!!! Uzyskaj rabat 10% szczegóły na:

liczba miejsc ograniczona!
ZAPISZ SIĘ TERAZ!

Witam mamy z wrocławia :)

Mam do sprzedania 7 sztuk obiadków bobovita 3szt 250g i 4 190g. Ważność do 03.2013. Cena za całość 35zł - odbiór tylko osobisty we Wrocławiu.

190gramowe:
domowe ragout z indykiem po 6 miesiącu
bukiet warzyw ze złotym kurczakiem po 8 miesiącu
makaron z kabaczkiem, kurczakiem i pomidorami po 9 miesiącu
leczo z warzywami i ryżem po 9 miesiącu

250gramowe:
warzywa w delikatnej potrawce z cielęciną x2
kluseczki z warzywami i łagodnym indykiem

Mam też sporo ciuszków do sprzedania w rozmiarach powyżej 68 do rozmiaru 80.

a także kombinezony dla dziewczynek:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę sprzedać po cenie wywoławczej ;) poza allegro.

Do góry