reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
justysia21
sprzedam: sleeping bag H&M, 1-3latka, stan idealny, 5euro
sleeping bag mamas and papas 0-6mths, stan bardzo dobry, 4 euro (posiadam dwie identyczne sztuki)
sleeping bag up to 6mths, 4 euro
sleeping bag na metce jest od 6-12 miesiecy jak dla mnie jest mniejsza.... ma dwie male plamki na tyle poza tym w bardzo dobrym stanie 3euro
sleeping bag mamas and papas 0-6mths, stan bardzo dobry, 4 euro (posiadam dwie identyczne sztuki)
sleeping bag up to 6mths, 4 euro
sleeping bag na metce jest od 6-12 miesiecy jak dla mnie jest mniejsza.... ma dwie male plamki na tyle poza tym w bardzo dobrym stanie 3euro
justysia21
karolcia475
Aktywna w BB
hejka. Nadal szukam wozka 3w1 (gondola, spacerowka, fotelik) za rozsadna cene najlepiej do 200euro. Pozdrawiam
mam do sprzedania trochę rzeczy ...zrobiłam wiosenne porządki i znalazłam trochę rzeczy ciążowych na lato...
mam też trochę ciuszków po moich bobasach
i inne gadżety ;-)
zapraszam do obejrzenia
tutaj foty i ceny
31 i 34 zarezerwowane
mam też trochę ciuszków po moich bobasach
i inne gadżety ;-)
zapraszam do obejrzenia
tutaj foty i ceny
31 i 34 zarezerwowane
K
krycha
Gość
Witam! Sprzedam torbę ciuchów ciążowych (jeansy ciążowe, 2 pary bojówek ciążowych, sukienka ogrodniczka jeansowa ciążowa, kilka bluzek typowo ciążowych z krótkim rękawkiem i z długim oraz kilka obszerniejszych oraz dłuższy sweter rozpinany również ciążowy), rozmiar 38/40, cena 35€. Nie sprzedaję na sztuki. Zainteresowanym mogę wysłać fotki na @.
Od 09.05 będę miała do sprzedania łóżeczko drewniane wraz z materacem dla Maleństwa. Łóżeczko jest polskiej firmy Drewex, wymiary 120/60, ma 3 stopnie regulacji, bardzo zadbane. Materac również zadbany, często przekładany żeby był bez wgłębień tu i ówdzie . Nie jesteśmy osobami palącymi. Cena 35€.
Zobacz załącznik 339288Zobacz załącznik 339287
Osłonki nie są na sprzedaż. Małe targowanie wchodzi w grę . Odbiór tylko w Limerick.[/QUOTE]
Od 09.05 będę miała do sprzedania łóżeczko drewniane wraz z materacem dla Maleństwa. Łóżeczko jest polskiej firmy Drewex, wymiary 120/60, ma 3 stopnie regulacji, bardzo zadbane. Materac również zadbany, często przekładany żeby był bez wgłębień tu i ówdzie . Nie jesteśmy osobami palącymi. Cena 35€.
Zobacz załącznik 339288Zobacz załącznik 339287
Osłonki nie są na sprzedaż. Małe targowanie wchodzi w grę . Odbiór tylko w Limerick.[/QUOTE]
hejka. Nadal szukam wozka 3w1 (gondola, spacerowka, fotelik) za rozsadna cene najlepiej do 200euro. Pozdrawiam
witam, mam do sprzedania wozek 3in1 ze wszystkimi mozliwymi dodatkami (folia, moskitiera, parasolka...) kolor czarny z zoltymi wstawkami ( Producent w�zk�w i artyku��w dzieci�cych - TAKO - w�zki dzieci�ce, w�zki lalkowe, spacerowe... ), wozek uzywany ale w idealnym stanie, nadal na gwarancji. Sprzedaje, bo oczekuje juz drugiego dziecka i szukam wozka podwojnego. Moge wyslac zdjecia na maila. Cena 200euro
mafii@op.pl
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ktoś wstawiał tu Huśtawkę graco..
do ilu ona jest kg??:-)
do ilu ona jest kg??:-)
Podziel się: