reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
justysia21
sprzedam: sleeping bag H&M, 1-3latka, stan idealny, 5euro

sleeping bag mamas and papas 0-6mths, stan bardzo dobry, 4 euro (posiadam dwie identyczne sztuki)

sleeping bag up to 6mths, 4 euro

sleeping bag na metce jest od 6-12 miesiecy jak dla mnie jest mniejsza.... ma dwie male plamki na tyle poza tym w bardzo dobrym stanie 3euro

sleeping bag mamas and papas 0-6mths, stan bardzo dobry, 4 euro (posiadam dwie identyczne sztuki)

sleeping bag up to 6mths, 4 euro

sleeping bag na metce jest od 6-12 miesiecy jak dla mnie jest mniejsza.... ma dwie male plamki na tyle poza tym w bardzo dobrym stanie 3euro

justysia21
karolcia475
Aktywna w BB
hejka. Nadal szukam wozka 3w1 (gondola, spacerowka, fotelik) za rozsadna cene najlepiej do 200euro. Pozdrawiam
mam do sprzedania trochę rzeczy ...zrobiłam wiosenne porządki i znalazłam trochę rzeczy ciążowych na lato...
mam też trochę ciuszków po moich bobasach
i inne gadżety ;-)
zapraszam do obejrzenia
tutaj foty i ceny
31 i 34 zarezerwowane
mam też trochę ciuszków po moich bobasach
i inne gadżety ;-)
zapraszam do obejrzenia
tutaj foty i ceny
31 i 34 zarezerwowane
K
krycha
Gość
Witam! Sprzedam torbę ciuchów ciążowych (jeansy ciążowe, 2 pary bojówek ciążowych, sukienka ogrodniczka jeansowa ciążowa, kilka bluzek typowo ciążowych z krótkim rękawkiem i z długim oraz kilka obszerniejszych oraz dłuższy sweter rozpinany również ciążowy), rozmiar 38/40, cena 35€. Nie sprzedaję na sztuki. Zainteresowanym mogę wysłać fotki na @.
Od 09.05 będę miała do sprzedania łóżeczko drewniane wraz z materacem dla Maleństwa. Łóżeczko jest polskiej firmy Drewex, wymiary 120/60, ma 3 stopnie regulacji, bardzo zadbane. Materac również zadbany, często przekładany żeby był bez wgłębień tu i ówdzie
. Nie jesteśmy osobami palącymi. Cena 35€.
Zobacz załącznik 339288Zobacz załącznik 339287
Osłonki nie są na sprzedaż. Małe targowanie wchodzi w grę
. Odbiór tylko w Limerick.[/QUOTE]
Od 09.05 będę miała do sprzedania łóżeczko drewniane wraz z materacem dla Maleństwa. Łóżeczko jest polskiej firmy Drewex, wymiary 120/60, ma 3 stopnie regulacji, bardzo zadbane. Materac również zadbany, często przekładany żeby był bez wgłębień tu i ówdzie
Zobacz załącznik 339288Zobacz załącznik 339287
Osłonki nie są na sprzedaż. Małe targowanie wchodzi w grę
hejka. Nadal szukam wozka 3w1 (gondola, spacerowka, fotelik) za rozsadna cene najlepiej do 200euro. Pozdrawiam
witam, mam do sprzedania wozek 3in1 ze wszystkimi mozliwymi dodatkami (folia, moskitiera, parasolka...) kolor czarny z zoltymi wstawkami ( Producent w�zk�w i artyku��w dzieci�cych - TAKO - w�zki dzieci�ce, w�zki lalkowe, spacerowe... ), wozek uzywany ale w idealnym stanie, nadal na gwarancji. Sprzedaje, bo oczekuje juz drugiego dziecka i szukam wozka podwojnego. Moge wyslac zdjecia na maila. Cena 200euro
mafii@op.pl
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ktoś wstawiał tu Huśtawkę graco..
do ilu ona jest kg??:-)
do ilu ona jest kg??:-)
Podziel się: