reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
didi ale piękne ciuszki,jakbym wiedziała,że córa mi się trafi to już bym je wszystkie od Ciebie odkupiła:tak:Ale czuję,że chyba drugi syn w drodze:tak:
Tichonek a ja mam sliczne rzeczy dla chlopczyka,cala wyprawke,bluzeczki,spodeneczki kurteczi itp.Jak bedziesz miec chlopca to sluze hihi Bardzo tanio sprzedam.Wkrotce bede wyprzedawac ciuszki dla dziewczynki,jak znajda sie chetni zaklepywac;-) bede miec dwa identyczne komplety wiec czekam;-)

Lubiczanka chcesz nam cos powiedziec?

reklama
Mam do sprzedania łóżeczko Cosatto z materacem piankowym Baby Elegance kupione w Smyths.
Łóżeczko ma opuszczany bok i możliwość regulacji wysokości materaca.
Łóżeczko jest w dobrym stanie, ale widać niewielkie ślady użytkowania (kilka zadrapań)
i ma trzy nieoryginalne szczebelki.
Więcej info na priv lub 0863358745.
Cena do uzgodnienia. IMG_5708.jpg

Do góry