Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
didi ale piękne ciuszki,jakbym wiedziała,że córa mi się trafi to już bym je wszystkie od Ciebie odkupiłaAle czuję,że chyba drugi syn w drodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja teżdidi ale piękne ciuszki,jakbym wiedziała,że córa mi się trafi to już bym je wszystkie od Ciebie odkupiłaAle czuję,że chyba drugi syn w drodze
Też byś odkupiła czy też czujesz,że będę miała drugiego syna?ja też
Też bym odkupiła...co do wyczucia-nie mam takich zdolnościTeż byś odkupiła czy też czujesz,że będę miała drugiego syna?
Tichonek a ja mam sliczne rzeczy dla chlopczyka,cala wyprawke,bluzeczki,spodeneczki kurteczi itp.Jak bedziesz miec chlopca to sluze hihi Bardzo tanio sprzedam.Wkrotce bede wyprzedawac ciuszki dla dziewczynki,jak znajda sie chetni zaklepywac;-) bede miec dwa identyczne komplety wiec czekam;-)didi ale piękne ciuszki,jakbym wiedziała,że córa mi się trafi to już bym je wszystkie od Ciebie odkupiłaAle czuję,że chyba drugi syn w drodze